KNJIGE

SREČA IN NOTRANJI MIR

Včasih je bilo moje življenje ena sama drama. Danes le redko kaj lahko zamaje moj notranji mir. Kako mi je uspelo? Nisem potrebovala gore znanja, potrebovala sem le nekaj ključnih spoznanj o svetu, ljudeh, odnosih in razmišljanju. Prav ta spoznanja sem zapisala v tej knjigi. Povsem so mi spremenila življenje, in če jih vzameš za svoja, ga lahko brez dvoma spremenijo tudi tebi.

več

LJUBEZEN IN MEDOSEBNI ODNOSI

Medosebni odnosi so tisto področje življenja, na katerem ljudje doživljamo največjo srečo in izpolnitev, obenem pa tudi največja razočaranja in največ bolečine. Kadar se zgodi slednje, se odnosi zdijo zapleten labirint, iz katerega pogosto ne vidimo izhoda. Pa vendar je vse skupaj veliko bolj preprosto, kot se zdi na prvi pogled. Ta knjiga ti bo pokazala pot iz labirinta in ti omogočila, da živiš v miru in ljubezni s seboj in z drugimi.

več

SREČA IN NOTRANJI MIR TER LJUBEZEN IN MEDOSEBNI ODNOSI + DARILO

Ob naročilu obeh knjig, Sreča in notranji mir ter Ljubezen in medosebni odnosi, prihraniš 9,00 EUR, zraven pa povsem brezplačno prejmeš še transmeditacijski posnetek Uresničite svoje sanje v vrednosti 37,00 EUR.

več