MNENJA DOSEDANJIH UDELEŽENCEV MOJIH IZOBRAŽEVANJ

” … VRHUNSKO IZPELJAN TEČAJ … NAJBOLJE NALOŽEN DENAR DOSLEJ … “

Marjetka, zahvaljujem se ti za vrhunsko izpeljan tečaj NLP praktik.

V življenju sem potrkal že na številna vrata v iskanju odgovorov na najpomembnejša življenjska vprašanja (šola, gimnazija, 4 fakultete, seminarji, delavnice…), pa sem vedno  odšel domov vsaj delno razočaran in nezadovoljen nad rezultati, šolskim sistemom, ljudmi in posledično sam nad sabo.

Dokler nisem doživel NLP pri tebi. Tu sem prvič dobil odgovore na vsa vprašanja, ki sem  jih postavil, včasih mi jih pa niti postaviti ni bilo treba. Življenje je dobilo nov in tudi višji, celo  najvišji smisel. 

Najbolje naložen denar doslej, s tem znanjem je veliko lažje živeti in uspeti. 

PETER DELLA BIANCA, SOČA

Izobraževanje pri Marjetki ni bilo zgolj izobraževanje, bilo je mnogo več. Zgodile so se magične stvari in veliki premiki. Ne zmore vsak pustiti takega pečata.

TINA ŽELEZNIK, DIVAČA

»…ČE NE BI ŠLO ZA MOJO ZGODBO, NE BI NIKOLI VERJELA, DA JE MOGOČE …«​

Tečaji NLP-ja pri Marjetki so edinstveni in neponovljivi!

Pri njej ne dobiš samo informacij in vrhunsko predstavljenega teoretičnega znanja, ampak s pomočjo orodij in pripomočkov (beri: različnih NLP tehnik), ki jih preizkusiš na lastni koži, doživiš hude transformacije, ki ti spremenijo življenje za vedno.

Če ne bi šlo za mojo zgodbo, ne bi nikoli verjela, da je mogoče razbijanje z vrati, “horror” filme v svoji glavi in dramo zamenjati s stanjem notranjega miru, da je mogoče strah in obtoževanje drugih za lasten neuspeh nadomestiti s samozavestjo, odločnostjo in jasnimi cilji ter da se lahko energetsko iztrošena mati dveh otrok in skrbna žena spremeni v mentorico in duhovno vodjo sebi in svojim najbližjim. 

Hvaležna sem za mojo najboljšo izbiro v življenju!

NATAŠA LENARČIČ, GROSUPLJE

»… HVALA TI, KER SI SE POSTAVILA OB BOK NAJVEČJIM UČITELJEM V MOJEM ŽIVLJENJU …«​

Kar nekaj časa sem se odločala za NLP in ko sem nekega dne pristala na predstavitveni delavnici pri Marjetki, sem si rekla: »To je to!« Udeležba na tečaju je to samo še potrdila. 

Skozi tečaj in super praktične tehnike mi je uspelo postati nova jaz. Nova jaz, ki se je nehala obremenjevati s preteklostjo, ker zdaj poznam nekaj skrivnosti, ki jih prej nisem. Nova jaz, ki zna uživati v tukaj in zdaj, ker sem spoznala, kako uživati v vsakdanjih cukrčkih. Nova jaz, ki končno ve, kako si postaviti privlačne cilje in jim z veseljem slediti. 

Marjetka, hvala ti, ker si se postavila ob bok največjim učiteljem v mojem življenju in mi pokazala, kako preprosto se je v resnici odločiti za srečo. Tvoj način izvedbe NLP-ja mi je pisan na kožo. 

Vsem, ki se odločate za tečaj, priporočam Marjetko, ker je res izjemna.

MOJCA MAVC MAVER, VELIKE LAŠČE

NLP praktik mi je spremenil življenje. Hvala, Marjetka, da si z nami delila svoje znanje in svoje srce. 

TANJA BANČIČ OLIVEIRA, NOVO MESTO

»… NAJBOLJŠE IZOBRAŽEVANJE ZA OSEBNO RAST …«​

Marjetka, minulo leto, naša druženja – to je bilo tisto pravo, nora osebna rast pri meni. Vsekakor sem nadvse hvaležna vesolju, da te mi je pripeljalo nasproti ravno ob pravem času. To, kdo si, kako živiš, kako podajaš svoje znanje … nora kombinacija, s katero si pri meni premaknila gore. 

Absolutno korist izobraževanja vidim v tem, da sem nadgradila svoja spoznanja in zavedanje tega, kdo sem, kam grem, predvsem pa, kako se želim ob vsem tem počutiti. Odprle so se mi poti in ideje, kako se izkopati iz ponavljajočih se vzorcev in napak, ki jih že leta vlečem za seboj kot rep. V domače okolje sem prinesla mir, ljubezen in hvaležnost. 

Izobraževanje vsekakor priporočam vsakemu posamezniku – najboljše izobraževanje za osebno rast.

BRIGITA JANČAR, DOMŽALE

»… Z MARJETKINO PREDANOSTJO IN MODROSTJO JE VSE MOGOČE …«

Marjetkin NLP praktik je presegel vsa moja pričakovanja v vseh pogledih. Odprl mi je nov pogled na svet, razširil moja obzorja in mi dal nova spoznanja, ki jih bom z velikim veseljem uporabil v svojem življenju.

Z orodji, s katerimi smo sedaj oboroženi, lahko dvignem kakovost svojega življenja na mnogo višji nivo in zaživim življenje kakor v najlepših sanjah. 

Z NLP praktikom sem pridobil večjo samozavest, pogum, moč, odločnost, večji notranji mir in zagotovilo, da sem točno tam, kjer moram biti, in da so mi od tu naprej odprte vse poti v ‘raj na zemlji’. 

Izobraževanje toplo priporočam vsem, ki si želijo iz svojega življenja narediti več. Z NLP tehnikami in pa predvsem z Marjetkino predanostjo in modrostjo je vse mogoče. Marjetka, hvala, ker si.

MILOŠ LUKAČ, REČICA OB SAVINJI

Svojo izkušnjo z Marjetkinim NLP-jem in Mastermindom lahko opišem z enim stavkom: Iz temne, žalostne, depresivne jame med oblake v svobodo.

LEA LESKOŠEK, LJUBLJANA

»… ČESTITAM, KER TI JE USPELO STRETI NAJTRŠI OREH …«​

Pred okoli petnajstimi leti sem se pri sebi začela zavedati stvari, ki so me motile. Ugotovila sem, da moram nekaj ukreniti, ker nisem bila več zadovoljna s sabo.

Poiskala sem pomoč na več krajih, pri različnih ljudeh, seminarjih, skupinah. Vsak mi je odstrl košček tega, kar bi potrebovala, da bi mi bilo lažje. Od vsakega sem odnesla drobec, ki me je opremil s spoznanjem, da moram v življenju še veliko spremeniti.

Z vsako izkušnjo sem samo še bolj vedela, da me stanje, v katerem sem, vedno bolj moti. In ne le to: nisem znala naprej.

Na mojo neskončno srečo me je pot pripeljala k Marjetki na NLP. Nikakor ne morem reči le na NLP, ampak to kratico vedno povežem z Marjetko, ker sta eno.

K njej me ni pripeljal oglas, ampak glas, da dela s srcem in da ji je mar.

Marjetka ima že v imenu skrite pogoje za uspeh:

Mogočna
Aktivna
Razumna
Jasna
Empatična
Tolerantna
Karizmatična
Ambasadorka svobode.

Na prvem srečanju sem ji rekla, da tako trdega oreha, kot sem jaz, še nikoli ni poskusila streti. Gotovo bom edina, ki ji transformacija ne bo uspela.

Marjetki sem verjela, sebi ne. Pol leta druženja z njo in s sabo in z ostalimi krasnimi ženskami me je spremenilo. Ne znam povedati kaj in kdaj točno se je zgodilo. A se je!

Vrnila se je radost, ki sem jo najbolj pogrešala. Prvič v življenju sem zavestno občutila svobodo, ker mi ni bilo več treba sedeti na kaktusu trpljenja.

Spustila sem kontrolo, dramo, žrtev, reševalko, imeti prav, dobiti pohvalo, krivi so drugi. O, saj me še kdaj obiščejo, a se jim lepo zahvalim in odidejo.

Življenje mi zadnje čase na pot prinaša kar težke izzive in sem neskončno hvaležna, da sem jim kos po NLP-jevsko. Tako je lažje meni, mojim dragim in okolici. Že komaj čakam jeseni, ko nadaljujem na NLP mojstru.

Draga Marjetka, čestitam, ker ti je uspelo streti najtrši oreh.

ANDREJA GOLOB, LJUBLJANA

»… POSTALA SEM ŠEF SVOJEGA ŽIVLJENJA …«​

Moja izkušnja z NLP praktikom in Marjetko je bila zares odlična. Vsa pridobljena znanja in tehnike mi koristijo na vseh področjih življenja, v službi, pri mojem poslu, komunikaciji in sprejemanju drugih, v partnerskem odnosu in pri vzgoji otrok.

Moje življenje je postalo lahkotnejše, tudi ob ‘slabših’ dnevih hitro najdem način, da se ponovno počutim dobro v svoji koži. Veliko bolj sem naravnana k svojim ciljem, lahko držim motivacijo do izpolnitve ciljev in si dopuščam tudi napake, pred katerimi sem včasih imela strah. Postala sem šef svojega življenja. 

NLP praktik definitivno priporočam tudi drugim, saj gre za resnično preproste tehnike, ki jih lahko takoj uporabiš na vseh področjih svojega življenja.

Marjetka, hvala, ker opravljaš svoje poslanstvo. 

SAŠA TORKAR, KRANJ

»… DOBILA SEM ŠE VEČ, KOT SEM SI UPALA PRIČAKOVATI …«

NLP praktik je bil izkušnja, ki mi je spremenila življenje. Pomagala mi je najti in začutiti sebe. Začela sem se zavedati, da sem kreator svojega življenja in da sem sama odgovorna za svoje počutje. Prenehala sem čakati na to, kaj mi bodo dali drugi, da bom srečna, in sem začela sama kreiarti svojo srečo in zadovoljstvo. 

Nazaj sem dobila svojo moč in energijo, ki sem ju izgubljala z željo dajati in ugajati. Ugotovila sem, da lahko dam le, če sem sama cela in ok. 

Danes sem umirjena oseba, ki ve, kaj hoče. Ni več panike, drame in brezplodnega upanja oziroma želje, da dobim nekaj od zunaj. Ko imaš sebe, imaš vse. 

NLP praktik mi je pomagal premagati velike izzive mojega življenja in dobila sem še več, kot sem si upala pričakovati, zato ga priporočam vsakomur, ki se odloči, da bo naredil spremembo v svojem življenju. 

KARMEN MODIC, VELIKE LAŠČE

Kakšno olajšanje. Kakšna svoboda. Kakšno darilo. Marjetka, hvala, ker si luč, in hvala, ker si luč prižgala tudi v meni. Obljubim, da jo bom prižigala naprej.

KRISTINA UMEK, TRBOVLJE

»… POČAŠČENA SEM, DA SEM BILA POKLICANA …«​

Dragi bodoči tečajniki, draga Marjetka! Glede na to, da sem na tem tečaju po zaslugi preteklih tečajnikov, sem vam dolžna predati štafeto po svojih najboljših močeh. Iskanje same sebe me je zaneslo v raziskavo NLP-ja. In le Marjetko so njeni tečajniki tako hvalili. Na nobeni drugi spletni strani ni bilo povedanega toliko in tako lepega kot na njeni. 

Vračala sem se in prebirala te besede, nejeverna, češ »Kaj pa bodo drugega napisali?« ali »Tako ali tako objavimo samo tisto, kar nam ustreza.« Ampak pri meni je delovalo. Odločila sem se za udeležbo na NLP praktiku in odločitev je bila več kot prava prava. 

Marjetka je luč, radost in empatija. Mojstrica in carica. In skozi koledarsko in osebno zimo smo se prebudili v pomlad.

Počaščena sem, da sem bila poklicana. Hvala iz srca!

MONIKA JEJČIČ MIHELJ, NOVA GORICA

»… PRAVA AVANTURA …«

NLP pri Marjetki je potovanje vase; je prava avantura, kjer odkriješ delčke sebe, kjer še nikoli nisi bil. Odkrivaš svetove v sebi in se čudiš. Vse to sem jaz?

Marjetka ti pomaga videti, slišati, čutiti in uporabiti te svetove, človeški potencial, za katerega pogosto sploh ne vemo, da ga imamo. Pokaže ti, kako lahko jaz – moje telo, moje zavedno in nezavedno sodelujejo in delujejo tako, kot si želimo. Dokaže ti, da vsak človek v sebi skriva moč, ki nam pomaga doseči želene cilje in nas pripelje do uspeha.

Vikendi z Marjetko so delavni, pa hkrati zelo zabavni, ustvarjalni, sproščujoči in navdihujoči!

SIMONA DEMŠAR, ŠKOFJA LOKA

»… KO SE SEDAJ, PO 18 SREČANJIH Z DALEČ NAJBOLJŠO MARJETKO PERME OBRNEM NAZAJ, PA SE ZAVEDAM, DA MI JE NLP PRAKTIK DAL ŠE VELIKO, VELIKO VEČ …«

Na izobraževanje NLP praktik sem se prijavila, ker sem vedela, da bo “fajn”, da mi bo pomagalo pri moji karieri, pri komunikaciji z najbližjimi in strankami, ko se sedaj, po 18 srečanjih z daleč najboljšo Marjetko Perme obrnem nazaj, pa se zavedam, da mi je NLP praktik dal še veliko, veliko več!

Vse veščine, po katere sem prišla, sem seveda dobila. Dobila pa sem tudi nekaj več, za kar pravzaprav nimam razlage. Dobila sem drugačen pogled na svet. Dobila sem nekaj, zaradi česar je vse še lažje, vse še lepše, vse stvari so v resnici tako preproste in skoraj bi lahko rekla, da težav več ni.

Izjemno sem hvaležna sebi, da sem si privoščila največ, saj je vložek vase v resnici največje bogastvo. Izjemno sem hvaležna vsem sošolcem na NLP-ju, ki so s svojo prečudovito energijo prispevali k temu, da je bilo čisto vsako srečanje popolno. In nenazadnje sem seveda hvaležna izjemni osebi – Marjetki Perme. Ni zgolj vrhunska predavateljica, polna znanja, je predvsem Človek z veliko začetnico in velikim srcem!

KATJA ŽELEZNIK, DIVAČA

»… NAVDUŠEN, NASMEJAN, DRUGAČEN …«

Pri izbiri NLP tečaja sem že po telefonskem pogovoru z Marjetko začutil, da bom na tem tečaju definitivno dobil to, kar sem v tistem trenutku iskal. In res, že po prvem srečanju sem domov odšel navdušen, nasmejan, drugačen in v pričakovanju naslednjega vikenda.

Vsa ta znanja, občutki in dogodki bodo za vedno ostali globoko v meni in za to sem še posebej hvaležen vsem svojim sošolcem, ki sem jih spoznal, in seveda odlični predavateljici Marjetki, ki nam je skozi svojo strokovnost in osebne izkušnje pokazala, da je lahko življenje ne glede na vse, kar nam pride nasproti, “ful fajn”. Iskrena ti hvala, Marjetka.

ALEN VRHOVNIK, MENGEŠ

Osebnostnega preskoka, ki sem ga naredil, enostavno ne morem opisati, niti s presežniki.

ALJOŠA ZELNIK, KRANJ

»… ENA NAJBOLJŠIH STVARI V MOJEM ŽIVLJENJU …«​

Od NLP praktika sem, priznam, imela velika pričakovanja glede razjasnitve smisla, ciljev, življenja. Besede so premalo, da bi opisala vse pozitivno, kar mi je NLP praktik prinesel.

Na NLP praktik sem prišla zmedena. Živela sem v megli, iz katere nisem videla izhoda. NLP je prinesel jasnost v moje življenje, v moje misli. Zdaj imam fokus in v mojem življenju sije sonce. Spremembe se dogajajo na vseh področjih življenja: na področju odnosov, vizije, samozavesti … 

Marjetka, s svojo domačnostjo in strokovnostjo si dosegla, da smo NLP tehnike in nova znanja zajemali z veliko žlico. Da smo komaj čakali skupne vikende, da smo bili spet v krogu čudovitih ljudi. 

NLP praktik bo v meni ostal zapisan kot ena najboljših stvari v mojem življenju.

DIANA RUTAR, LJUBLJANA

»… VEDELA SEM LE, DA ŽELIM NAJBOLJŠE… IN TO SEM TUDI DOBILA …«​

Kar nekaj časa sem iskala prave besede, ki bi lahko na kratko opisale prav vse, kar bi želela sporočiti, a jih ne najdem. Enostavno zato, ker mora prav vsak sam izkusiti in doživeti predavanja, energijo in neizmerno čutečnost Marjetke.

Moj začetek je bil takšen: nekaj časa sem se odločala za NLP, iskala argumente, zakaj vložiti “toliko” denarja, kaj bom s tem pridobila in podobno. Ko sem se le odločila, da je konec in da grem, sem se morala odločiti še, h komu. 

Vedela sem le, da želim najboljše, saj vlagam vase. In to sem tudi dobila!

Mnogi podajajo strokovno bogato znanje, a meni je bila poleg tega pomembna iskrenost in pristnost predavatelja, tista iskrica v očeh, ko veš, da nekdo dela z dušo in srcem in ko si z največjim veseljem vzame čas tudi, ko zvonec odzvoni konec srečanj. Poleg bogatega znanja in neverjetnih življenjskih izkušenj je Marjetka Človek z veliko začetnico!

Sebi sem hvaležna, da sem se odločila zanjo, in njej, da je takšna, kot je!

A kot sem uvodoma rekla, težko je vse ubesediti. Poizkusite in videli boste! Sama sem opravila pri njej izobraževanji NLP praktik in NLP mojster… in da, hodim po novih poteh življenja.

ŠPELA VITAMVAS, LJUBLJANA

Hvala, Marjetka, za tvoje neprecenljivo znanje, za predanost, za močno voljo, da si tudi sami transformiramo življenje, kot si si ga sama. Hvala, ker verjameš v nas.

URŠKA PETROVČIČ, VRHNIKA

»… TO, KAR SI NAM DALA TI, JE RES NEKAJ POSEBNEGA …«​

Draga naša Marjetka! Bolj ko se družim in pogovarjam z drugimi, bodisi “običajnimi” ljudmi bodisi z ljudmi iz NLP – tečajniki in trenerji – bolj ugotavljam, da je to, kar si nam dala ti, res nekaj posebnega. Nekaj, kar lahko da samo nekdo, ki je pri svojem delu ne samo s telesom, ampak tudi z dušo in srcem. Samo ljudje, ki delujejo iz svojega srca, so sposobni česa takšnega, kot si nam dala ti. Tudi v primerjavi z drugimi sferami izobraževanj je to, kar smo imeli čast doživeti s tabo, prav zares unikatno. 

Hvala ti in še enkrat hvala, da te je vesolje poslalo na mojo pot, da sem imel srečo, čast in veselje srečati se s tabo, te spoznavati in spoznati in da lahko s tabo nadaljujem to pot.

FRANJO ROZMAN, CELJE

»… NAJBOLJ KORISTNO IZOBRAŽEVANJE, KAR SEM SE JIH UDELEŽILA …«​

NLP praktik je bil nedvomno najbolj koristno izobraževanje, kar sem se jih udeležila, in najboljša investicija v mojem življenju. Naučila sem se številnih koristnih tehnik in gledati na svet skozi drugačna očala, prepoznati svoje omejitve, si zastaviti cilje in verjeti vase.  

Hvaležna sem, da sem se odločila opravljati NLP praktik prav pri Marjetki, ki s svojo iskrenostjo, odličnim načinom podajanja znanja  in predvsem s srčnostjo in pozitivno energijo navdihuje in navdušuje.

LILI BANOVAC, LJUBLJANA

NLP je najkoristnejši vložek vase, Marjetka, ti pa si mojstrica predajanja znanja. Tvoja toplina naredi celotno izkušnjo še lepšo.

TINA RAVNIK, LJUBLJANA

»… BISTVENE SPREMEMBE … V LE PARIH MINUTAH …«​

Odločitev in investicija časa v program NLP praktik je bila ena boljših, kar sem jih sprejel v življenju. Bili smo fantastična skupina, vladala je neverjetna energija med udeleženci, minilo pa je veliko prehitro. Čutim, da sem pri sebi naredil bistvene spremembe, ki me bodo podpirale v življenju in gnale pri nabiranju novega znanja.  

Podajanje znanja s strani Marjetke je bilo zelo profesionalno, kar se je pokazalo na spremembah samih tečajnikov že v začetni fazi in v nadaljevanju. Sam sem naredil ogromno spremembo na določenem področju, ki me je kar nekaj let mučilo, ona pa mi je to spremembo omogočila v le parih minutah, za kar ji bom vedno hvaležen. 

Marjetka je fantastična trenerka nevrolingvističnega programiranja – ne odlašajte in pričnite z NLP praktikom pri njej.

JURE GAŠPERŠIČ, NOVO MESTO

»… POTEM VSE STEČE, OVIRE PA SE PODIRAJO KOT DOMINE …«​

Vedno sem mislila, da je uvedba sprememb v življenje tek na dolge proge z ovirami. Na NLP praktiku pa sem spoznala, da je spremembe mogoče doseči hitro in preprosto. 

Samo tehnike moraš spoznati. Potem vse steče, ovire pa se podirajo kot domine. Ti pa postajaš takšen, kot si si vedno želel biti, in zanimivo, s tabo se naravno spreminja tudi okolica. 

Toplo priporočam sprehod skozi NLP tehnike, kjer vedno sije sonce. Marjetka nas je srčno in iskreno vodila po tej poti, tako da smo se ves čas imeli krasno. 

Marjetka, hvala ti!

NATAŠA ARH, LJUBLJANA

»… NEPOZABNO IZOBRAŽEVANJE …«

Moja izkušnja z NLP praktikom je bila vrhunska. Dobila sem čudovite, uporabne, z lahkoto izvedljive tehnike in nepozabno izobraževanje. Všeč mi je bila ta lahkotnost pri tebi, Marjetka, ko si nas vodila čez vseh šest modulov. Všeč mi je bila energija, ki si jo vsakič sproti ustvarila, da smo bili zliti v eno s teboj in med seboj.

Vidi se, da opravljaš svoje poslanstvo. Slišijo se tvoje besede tako, da jih človek resnično lahko vzame vase.

Izobraževanje absolutno priporočam vsem, ki želijo pustiti drame za seboj, si nadeti nasmeh na obraz ter dati mir v srce in misli.

ZDENKA ZUPANČIČ, LJUBLJANA

»… SAMOZAVESTEN, VESEL IN SPROŠČEN …«

Že po prvi predstavitvi NLP-ja sem si mislil, da bo to prava stvar. Nisem se zmotil, res je bilo super, in Marjetka, hvaležen sem ti za vse nauke, ki sem jih bil deležen na tvojih predavanjih. 

Z znanjem NLP-ja se lepše živi, naučimo se drugače gledati na svet, na sočloveka, na vse dogajanje okrog nas. Sam sem postal bolj odprt, samozavesten, vesel in sproščen, kar so opazili tudi drugi ljudje. 

S svojim znanjem vzpostavitve dobrega stika si vplivala na nas tečajnike, da smo bili kljub razliki v letih, izobrazbi in življenjskih izkušnjah enkratna skupina. Postali smo dobri prijatelji, kar nam vsem veliko pomeni.

Z udeležbo na NLP praktiku sem bil ob pravem času na pravem mestu.

JOŽE ZUPANČIČ, ŽUŽEMBERK

Marjetka? Človek, ki živi svoje poslanstvo. Verjamem, da me je v izobraževanje privabila njena ženska energija, očarala njena strokovnost, povsem začarala pa njena predanost. Miljavženkrat hvala!

SABINA GABRIJEL, ŠKOFJA LOKA

»… POT V OSEBNO SVOBODO IN ZAENKRAT NAJBOLJŠA INVESTICIJA V MOJEM ŽIVLJENJU …«​

Ko sem se v življenju znašla na mrtvi točki, ko sem ostala brez idej in poguma, kako naprej, ter v čustvenem krču, sem po “naključju” opazila in se udeležila brezplačne NLP delavnice in kasneje izobraževanja NLP praktik.

Čeprav sem bila najprej malo skeptična, je bilo to najboljše zdravilo za mojo dušo. S pomočjo tebe, Marjetka, NLP tehnik in seveda sošolcev, s katerimi smo lahko odkrito govorili o svojih problemih in strahovih, sem se uspela iztrgati iz krča, predelati v tistem trenutku najbolj bolečo temo v mojem življenju in sprejeti odločitve, na katere prej nisem upala pomisliti.

Največ mi pomenijo zame osvobajajoča spoznanja o tem, da čeprav je velikokrat videti drugače, je moje življenje v mojih rokah. NLP dojemam kot pot v osebno svobodo in zaenkrat najboljšo investicijo v mojem življenju.

TJAŠA GRUBIŠIČ, LJUBLJANA

»… RESNIČNO SEM HVALEŽNA …«​

NLP praktik mi je dal zvrhano skledo novih spoznanj. Zelo hitro sem lahko povezala teze NLP-ja z vsakdanjim življenjem. Zdi se, kot da je moja glava razbremenjena misli, da sem svobodna, da imam za izzive vedno na voljo nekaj hitrih rešitev, ki jih lahko stresem iz rokava.

Ampak trening pri Marjetki mi ni dal le tega. Dal mi je naravnost čudovito življenjsko učiteljico ter naravnost čudovite sošolce, s katerimi smo preživeli noro lepe vikende s sanjskim zaključnim modulom.

Resnično sem hvaležna za vse to.

ULA TENTOR, LJUBLJANA

Že nekaj časa sem vedela za NLP, želela sem narediti spremembo v svojem življenju, nehati igrati vlogo žrtve, si postaviti jasne cilje in spremeniti odnose, tako v družini kot tudi izven nje. 

S pomočjo Marjetke, njene čustvene inteligence in njenih spodbud mi je uspelo! 

Marjetka, hvaležna sem ti za vse, kar si mi dala.

RENATA ČRNOLOGAR, LJUBLJANA

Marjetka, čudovita si. Hvala za vse, kar si nesebično razdajala. 

TANJA ŠPICAR, LJUBLJANA