NOVA KNJIGA

“V TEM TRENUTKU JE PAČ TAKO” 

ENOSTAVNE POTI DO NOTRANJE SVOBODE, ČUSTVENE STABILNOSTI, OSEBNE MOČI IN ZDRAVIH MEDOSEBNIH ODNOSOV

Marjetka, hvala za še eno navdihujočo, prebujajočo, preprosto povedano življenjsko knjigo.

TEA STRAJN, CELJE

Če zelo iskreno pogledam v svojo preteklost, lahko rečem, da se mi ni zgodilo nič resnično strašnega. Pa vendar sem doživela več bolečine, kot zmorem z besedami opisati. 

Moje lastne boleče misli in boleči občutki, krivce za katere sem sicer videla v svetu zunaj sebe, so bili brez dvoma najstrašnejša stvar, kar sem jih kdaj doživela. 

Ko sem dojela, da se je z ustreznim znanjem in razumevanjem svojega uma, čustev, ljudi, odnosov, sveta in življenja mogoče izkopati iz bolečine, sem se globoko predala učenju in širjenju svojih obzorij.

Ugotovitve in spoznanja, ki so me (od)rešili mojih stisk in bolečine, sem v zadnjih letih pridno delila tudi v svojih zapisih na družabnih omrežjih.

Ko sem se pred časom prebijala skozi te zapise, sem si mimogrede rekla: “Pa saj tega je za celo knjigo!”

In tako se je rodila ideja.

Zbrala sem več kot 120 svojih najbolj branih zapisov zadnjih let ter jih skrbno pregledala, izpilila, dopolnila in dodelala in nastala je knjiga “V tem trenutku je pač tako”. 

ZAPISI V KNJIGI SO RAZDELJENI NA NASLEDNJA POGLAVJA:

1.) UM IN RAZMIŠLJANJE

2.) SREČA

3.) SVOBODA

4.) ČUSTVA IN ČUSTVENI ODZIVI

5.) BOLEČINA

6.) NOTRANJI MIR

7.) DRAMA

8.) POSTAVLJANJE MEJ

9.) MEDOSEBNI ODNOSI IN RAZUMEVANJE DRUGIH LJUDI

10.) OSEBNA MOČ IN IZSTOP IZ VLOGE ŽRTVE

11.) SAMOZAVEST IN SAMOPODOBA

12.) ZAVESTNO USTVARJANJE ŽIVLJENJA IN USPEŠNO DOSEGANJE CILJEV

13.) STRAH, POGUM IN ZAUPANJE

14.) ODNOS DO SEBE

15.) DELO NA SEBI IN PREMAGOVANJE IZZIVOV

16.) ODNOS DO ŽIVLJENJA

Naš svet se spremeni v trenutku, ko zamenjamo očala, skozi katera gledamo nanj.

V tej knjigi te čaka zares širok nabor notranjih očal, ki ti lahko v nekaj kratkih trenutkih pomagajo, da se umiriš in razbremeniš bolečine, bolj svobodno zadihaš v odnosu do drugih ljudi, najdeš notranjo moč in samozavest ter se uspešno premakneš proti uresničitvi svojih ciljev in sanj. 

NAROČAM

VTISI PRVIH BRALCEV

“… MOČNA OPORA, KO NAS ZANESE … MEHKA BLAZINA, KO PADEMO …”

Kako preprosto in razumljivo zna Marjetka razložiti tako zapletene stvari, kot so življenje, odnosi, čustva … Njeno pisanje je kot cvetoče polje, polno pisanih metafor, ki jih je lahko razumeti. Med branjem sem imela občutek, da piše o meni. Popolnoma sem se našla v številnih zgodbah in primerih.

Besede so se prelivale vame in me vabile na pot. Tako so resnične in močne, navdihujoče in spodbudne, prizemljijo in pobožajo, opogumijo in potolažijo. So močna opora, ko nas zanese, so mehka blazina, ko pademo, so krila, ki nas dvignejo.

Marjetka piše o vsem, kar življenje je, kar nam prinaša in odnaša. Ko nas že zaskrbi, da smo izgubljeni, v naslednjem trenutku ponudi rešitev. Nikoli nas ne pusti samih in med branjem se počutiš varno. Tudi zato, ker iste stvari skozi knjigo pove večkrat, ker so pomembne, ker so kot mantre, ki jih moraš slišati neštetokrat, da jih ponotranjiš in jih lahko začneš živeti. Ker so kot voda, ki jo moraš piti vsak dan, da preživiš in ostaneš zdrav. Ponujene poti v tej knjigi
so res uporabne in jih lahko začneš preizkušati takoj. So že uhojene in preverjene.

Šla sem po nekaterih. Kakšno olajšanje! Želim si, da bi Marjetko našla vsaj petnajst let prej. Čaka me še ogromno raziskovanja in izzivov, a zdaj vsaj vem, kako, kam in zakaj. In ko gre kaj narobe, si rečem: »V tem trenutku je pač tako.« Vdihnem, izdihnem, vzamem to knjigo in grem naprej.

Hvala, Marjetka.

ANDREJA GOLOB, LJUBLJANA

“… KNJIGO SEM DOBESEDNO POSRKALA …”

Čudovita knjiga, polna preprostih, a še kako pomembnih življenjskih nasvetov. Marjetkin lahkoten, a hkrati jedrnat način pisanja mi vedno vzbuja ogromno »aha« momentov.

Knjigo sem ob prvem branju dobesedno posrkala, sedaj pa jo uporabljam tako, da vsak dan preberem eno poglavje, ki se mi v tistem dnevu zdi pomembno. Tako poskušam Marjetkino znanje kar najbolj vpeljati v svoje življenje.

Knjiga je polna zelo koristnih misli in nasvetov, ki ti definitivno spremenijo pogled na svet. Vsekakor vredno branja, vsak dan znova.

MOJCA PRIMON, LJUBLJANA

“… ZAJETEN KUP MISLI, KI OMOGOČAJO TAKOJŠNJO SPREMEMBO …”

Marjetka s svojim znanjem odpira vrata, za katera še vedel nisi, da obstajajo.
Že nekaj časa spremljam njene zapise in tako sem tudi novo knjigo vzela v roke z velikim veseljem. Da, svoboda, mir, veselje… so lahko le eno misel stran.

V pričujoči knjigi nam je podarjen zajeten kup misli, ki omogočajo takojšnjo spremembo. Od očal, ki jih nosimo, je odvisen naš pogled na svet. Včasih nam ne služijo najbolje, a imamo možnost, da jih zamenjamo.

Marjetka nam nasuje obilo premislekov, ki pomagajo h kar najboljši izbiri. Ubesedi marsikaj o življenju, kar na splošno morda že vemo, hkrati pa odstre zaveso in omogoči vpogled v zakulisje dogajanja ter obenem vse skupaj mojstrsko razčleni v posamezne elemente in izpelje formule, ki omogočajo še globlje uvide.

To je knjiga s takojšnjim učinkom, pa vendar ni knjiga samo za enkratno branje. Še več namreč pridobimo, če jo prebiramo znova in znova. Sama jo vsekakor bom.

Hvala, Marjetka!

SILVA POTOČNIK, ŠKOFJA LOKA

“… NAJBOLJ PA SEM HVALEŽNA ZA ZAUPANJE, KI ZDAJ TIHO STANUJE V MOJEM SRCU …”

Marjetkina nova knjiga je polna zakladov. Na prvi pogled se zdi zelo enostavna, a je vendarle globoka, s filozofsko močjo. Zame je največji zaklad ravno sprejemanje okoliščin, na katere nimam vpliva. Ta moto sem prej že neštetokrat slišala in prebrala, s pomočjo Marjetkinih NLP tečajev in modrosti, zbranih v njenih pisanjih, pa je to vodilo v meni končno zares zaživelo.

Hvala, Marjetka, da sem s tvojo pomočjo našla manjkajoče smerokaze, tu in tam popravila kakšen razmajan most, zbrala pogum in odločenost, da se ne oziram več ves čas nazaj, našla in odstranila magnete, ki so motili moj kompas.

Najbolj pa sem hvaležna za zaupanje, ki zdaj tiho stanuje v mojem srcu. Zaupanje v življenje, v to, da je vse v najlepšem redu. V knjigi nas vztrajno vabiš naj čim večkrat obiščemo tukaj in zdaj. Kaj, ko bi tu kar prijavili svoje stalno prebivališče?

NINA BARBIČ, LJUBLJANA

“… REŠITVE ZA NAŠE S, M, L IN XL PROBLEME …”

Marjetkino knjigo sem prebrala v trenutku, z globokim zavedanjem pomembnosti njenega sporočila: sreča pride, ko imaš krmilo življenja v svojih rokah. Kdaj in kako – to je naša svobodna odločitev.

To je rdeča nit, ki povezuje prav vsa velika in mala poglavja te knjige. Začneš jo lahko brati na začetku, na koncu, kjerkoli – vedno je vse razumljivo in preprosto. V njej so pojasnila in rešitve za naše S, M, L in XL probleme.

Vesela za vse nas.

ANDREJA KOVAČ, VAČE

“… PRAVA ZAKLADNICA ZNANJA … ČISTO NOVA OBZORJA …”

Knjiga je prava zakladnica znanja, uvidov in spoznaj, ki odpirajo čisto nova obzorja in poglede, kako si ustvariti lepo, sproščeno, mirno in izpolnjujoče življenje po svoji meri – v njej ima vsaka beseda svoje mesto, niti ena ni preveč ali premalo. Zbrane misli so zapisane enostavno, smiselno in razumljivo.

Med branjem me je večkrat prešinilo, da nikdar ni prepozno za spremembe na bolje. Dosegljive so vsakomur, ki si spremembe želi in se zanje tudi odloči. Sama najdem vse mogoče izgovore in se jih oklepam, življenje pa teče, zato sem ob prebiranju jasnih in v praksi takoj uporabnih napotkih dala zavezo sebi, da bom bolj zaupala življenju in sebi ter bolj pogumno zakorakala spremembam in izzivom naproti.

ANKA GRČAR, ŠENTRUPERT

“… KNJIGA JE Z ENO BESEDO NAVDIHUJOČA …”

Knjiga Marjetke Perme z naslovom “V tem trenutku je pač tako” je z eno besedo navdihujoča. Lahko je tvoja pomočnica, rešiteljica, motivatorka… v vsakdanjem življenju.

Ob njenih zgodbah, ki jih bom poimenovala kar iskrice, lahko postajaš sam svoj gospod oziroma sama svoja gospa, če si vsak dan vzameš le nekaj minutk časa za razmislek o enem ali dveh vprašanjih, ki jih skozi iskrice tako modro postavlja Marjetka, in iskanju lastnih odgovorov na le-ta.

Naj vam povem, da to ni knjiga, ki bi jo prebral na mah, odložil in takoj pozabil. Prav tako to ni knjiga, ki bi jo prebral le enkrat. To je knjiga, polna iskrih domislic, nasvetov in življenjskih resnic. Počasi te vodi k razmišljanju o sebi, uvidom o življenjskih preprekah in ovirah, ki si jih postavljaš sam, ipd. Ob tem pa ti Marjetka skozi svoje iskrice nudi oporo pri iskanju novih poti in smeri v življenju.

Ob branju nasvetov in prebliskih, ki jih boste ob tem doživljali, vas bodo njene iskrice postopoma odpeljale iz »solzne doline«, obupa in nemoči ter vas »pahnile« ven iz cone udobja v polnost življenja, iskanje osebnega zadovoljstva, v skrb zase in usvajanje primernejših načinov komunikacije.

Briljantna se mi je zdela misel, da to, kar čutimo, nismo mi in da lahko stopimo iz čustvene drame v čevlje opazovalca tistega, kar se dogaja znotraj nas. Kakšna globoka odrešitev in osvoboditev!

Ta knjiga bo moje sveto pismo v iskanju uravnoteženosti med skrbjo za druge ter skrbjo zase in za svoje potrebe, zato sem za vse zapisano Marjetki iskreno hvaležna.

IRENA BRVAR, NOTRANJE GORICE

Knjiga je tudi čudovito darilo.

GLEDE NA IZBRANO ŠTEVILO IZVODOV TE OB NAROČILU ČAKAJO:

KNJIGA

“V TEM TRENUTKU JE PAČ TAKO”

Več kot 120 zapisov, ki ti bodo na hiter in enostaven način pomagali do več notranje svobode, čustvene stabilnosti, osebne moči in zdravih medosebnih odnosov.

TRANSMEDITACIJA

“NOTRANJI MIR IN LJUBEZEN”

(VREDNOST: 17,00 EUR)

Ta posnetek te bo popeljal globoko v občutke notranjega miru in ljubezni, ne glede na to, kakšne so v tem trenutku razmere v tvojem življenju. Obenem ti bo omogočil tudi raztopiti morebitne zamere, ki ti otežujejo življenje. Posnetek prejmeš v elektronski obliki.

DELOVNI ZVEZEK

“V TEM TRNUTKU JE PAČ TAKO”

(VREDNOST: 19,00 EUR)

Delovni zvezek “V tem trenutku je pač tako” ti bo skozi zastavljena vprašanja omogočil, da še globlje ozavestiš zapise v knjigi in jih preneseš v svoje praktično življenje ter tako še hitreje prideš do želenih pozitivnih sprememb. Delovni zvezek prejmeš v elektronski obliki in ga lahko ali natisneš in izpolniš ročno ali pa neposredno na napravi, na katero si ga preneseš.

VIDEO PREDAVANJE

“TRIJE ENOSTAVNI KORAKI DO VEČ SAMOZAVESTI IN VERE VASE”

(VREDNOST: 27,00 EUR)

Samozavest ni supermoč, s katero se rodite ali pa ne, temveč veščina, ki jo lahko razvije vsakdo, tudi ti. Predavanje ti bo pomagalo, da začneš veliko bolj verjeti vase ter delovati na takšen način, da se bo tvoja samozavest tudi v prihodnje krepila.

V TEM TRENUTKU JE PAČ TAKO

REDNA CENA: 23,90 EUR

PREDNAROČNIŠKA CENA: OD 20,90 EUR (ODVISNO OD ŠTEVILA NAROČENIH IZVODOV) + BREZPLAČNA POŠTNINA

FORMAT: 20 CM X 20 CM

OBSEG: 170 STRANI

MEHKA VEZAVA

Marjetkina nova knjiga me je navdušila, saj na primerih dokazuje, da je vse v našem življenju odvisno od našega notranjega stanja.

ANITA VUJASINOVIĆ, LJUBLJANA

IZBERI ŽELENO ŠTEVILO IZVODOV IN PRIPADAJOČA DARILA

1 IZVOD

22,90 EUR / KOM

(NAMESTO 23,90 EUR / KOM)

 • znižana, prednaročniška cena
 • brezplačna poštnina
 • darilo: transmeditacija “Notranji mir in ljubezen”
 • darilo: delovni zvezek “V trem trenutku je pač tako”
 • darilo: video predavanje “Trije enostavni koraki do več samozavesti in vere vase”

SKUPAJ:

22,90 EUR

2 IZVODA

21,90 EUR / KOM

(NAMESTO 23,90 EUR / KOM)

 • znižana, prednaročniška cena
 • brezplačna poštnina
 • darilo: transmeditacija “Notranji mir in ljubezen”
 • darilo: delovni zvezek “V trem trenutku je pač tako”
 • darilo: video predavanje “Trije enostavni koraki do več samozavesti in vere vase”

SKUPAJ:

43,20 EUR

V KOŠARICO

3 IZVODI

20,90 EUR / KOM

(NAMESTO 23,90 EUR / KOM)

 • znižana, prednaročniška cena
 • brezplačna poštnina
 • darilo: transmeditacija “Notranji mir in ljubezen”
 • darilo: delovni zvezek “V trem trenutku je pač tako”
 • darilo: video predavanje “Trije enostavni koraki do več samozavesti in vere vase”

SKUPAJ:

62,70 EUR