Čutiš, da je tvoje poslanstvo s svojim znanjem, storitvami ali izdelki pomagati drugim ljudem?

Si naveličana dvomov, strahov, nezaupanja vase in neuspehov na svoji poslovni poti?

Bi rada v najkrajšem času in s kar najmanj stroški sproščeno, lahkotno in samozavestno zgradila uspešen izpolnjujoč posel? 

Potem si na pravem mestu!

ZALJUBLJENA V SVOJ BIZNIS

je celostna, izjemno praktično naravnana poslovna šola, ki ti bo omogočila, da v 100 dneh postaviš vse potrebno za profitabilen, izpolnjujoč posel, ne da bi ob tem po doživljala zmedo, strah in nezaupanje vase ali po nepotrebnem izgubljala čas in denar. 

Opremil pa te bo tudi z ustreznimi notranjimi in praktičnimi strategijami, ki ti bodo zagotovile dolgoročen uspeh v poslu.

OD UDELEŽBE LAHKO TOREJ PRIČAKUJEŠ:

Teoretični del

Video srečanja, v katerih te končno na enem mestu čaka vse znanje, ki ga potrebuješ za celostno obvladovanje svojega posla ter tako za kratkoročni kot za dolgoročni uspeh v poslu – od ustrezne miselne naravnanosti, do pravilne zasnove programov in storitev, brandinga, marketinga, prodaje, komunikacije s svojo skupnostjo itd. 

Praktični del

Delovni zvezki, ki te bodo iz tedna v teden sistematično vodili do tega, da teoretično znanje preneseš v prakso. Z njihovo pomočjo boš prišla do jasnosti, samozavesti, vsebine storitev in programov in storitev, prepričljive prodajne predstavitve, marketinških in prodajnih strategij itd., ter zasnovala vse druge elemente dolgoročno uspešnega posla. 

Mentorski del

Poleg tega, da bom tekom celotnega programa na voljo za tvoja vprašanja, program obsega tudi t.i. implementacijske tedne, kjer bo po eni strani dovolj časa, da izpiliš svoje ideje, besedila, strategije idr., obenem pa mi boš v tem času svoje gradivo lahko tudi poslala v pregled in dobila čisto konkretne napotke in usmeritve za izboljšave. V naši šoli nikakor ne boš prepuščena sama sebi!

Tehnični del

Vem, da je tehnični del posla (internetna stran, e-mail marketing, oglaševanje itd.) za marsikoga bav-bav. Da ta del izpelješ kar najlažje in s čim manj stroški, boš dobila jasne napotke glede tega, kaj za začetek res potrebuješ in česa ne, obenem pa ti bom posredovala kontakte mojih zanesljivih in prijaznih sodelavcev, ki ti bodo priskočili na pomoč pri vseh tehničnih aspektih posla, če boš to seveda želela in potrebovala. 

MOJA POT DO POSLOVNEGA USPEHA JE BILA (PRE)DOLGA.

Od trenutka, ko sem začutila željo, da s svojim znanjem pomagam drugim ljudem, pa do trenutka, ko sem od svojega posla dejansko začela živeti, je preteklo kar nekaj let. 

Ves čas mi je bilo sicer jasno, da bom za uspeh v poslu potrebovala znanje. 

Glavni problem pa je bil, da je bilo znanje, ki mi je bilo na voljo, preveč razdrobljeno. 

Nekdo me je učil o internetnem marketingu, nekdo o tem, da moram identificirati svojo idealno stranko, nekdo o tem, kaj početi na družabnih omrežjih, itd. 

Ko so se po veliko vložene energije, časa in denarja koščki mozaika vendarle povezali v celoto, pa je vse v mojem poslu steklo kot po maslu. 

Za uspešen in izpolnjujoč posel namreč  niso potrebna leta trdega dela v zmedi, obupavanju in vrtenju v začaranem krogu. 

To nikakor ni tisto, kar bi samo po sebi garantiralo rezultate. 

REZULTATE PRINESEJO ZNANJE IN STRATEGIJE, KI PREVERJENO DELUJEJO. 

Dobra novica pri vsem skupaj je, da so te strategije logične in enostavne, zato se jih lahko vsakdo nauči.

DA, TUDI TI!

VSEBINA PROGRAMA

(ZA PODROBNEJŠO VSEBINO POSAMEZNEGA MODULA KLIKNI NA PUŠČICO NA LEVI)

Uspeh se začne (in konča) v glavi. Nihče od zunaj te ne more tako učinkovito ustaviti, kot te lahko ustavijo nekoristne misli, prepričanja in navade tvojega uma. V tem modulu bova postavili zares široke in trdne notranje temelje za tvoj uspeh, tako da sama sebe ne boš več ovirala na svoji poti, temveč boš v sebi prebudila odločenost, lahkotnost, radost in samozavest, ki bodo postali glavna gonilna sila na tvoji poti do uspeha. 

Oh, ta denar! Vem, marsikdo bi to temo najraje preskočil. A z neustrezno finančno samopodobo ter z omejujočimi prepričanji glede denarja ni mogoče ustvariti finančno uspešnega posla. Brez zadostnih prilivov pa ne bomo imeli posla, temveč zgolj kup razlogov za strah, frustracijo in obup, med tem ko bodo naše stranke prikrajšane za rezultate in koristi, ki bi jih bile lahko z našo pomočjo deležne. V tem modulu ti bom zato pomagala, da se odpreš obilju, odpraviš notranje omejitve glede denarja ter se naučiš svojim izdelkom in storitvam postaviti ustrezno ceno. Ti premiki bodo pomembni in osvobajajoči tako zate kot za tvoje stranke!

Ključ do tega, da bodo stranke preprosto želele tvoje programe, storitve ipd., je, da sama pri sebi zelo jasno in natančno definiraš, za koga pravzaprav delaš – kakšne probleme rešuješ, kakšne rezultate zagotavljaš in kdo točno je torej tvoja idealna stranka. To je namreč najboljša možna in edina pametna osnova za pripravo, predstavitev in prodajo tvojih programov, storitev …

V tem modulu boš našla globoko jasnost glede tega, kaj po eni strani najbolj navdihuje in navdušuje tebe, ter kdo točno na drugi strani je oseba – idealna stranka – ki jih lahko s svojimi znanji najbolj pomagaš.

Ta jasnost bo trden temelj za uspeh vseh pri vseh tvojih nadaljnjih poslovnih aktivnostih.

S pomočjo jasnih napotkov in gradiva, ki ga prejmeš, boš zasnovala program, paket, storitev … ki ti bo omogočil profitabilen posel. Morda bo to nižjecenovna ponudba, primernejša za širši krog ljudi, ali pa višjecenovna ponudba, primernejša za ožji krog ljudi. 

Ker sta tvoja idealna stranka in strategija za profitabilen posel izjemno pomembna elemeta tvojega posla, v tem tednu ne bomo odpirali novih tem, temveč si vzamemo čas, da kar najbolje izpiliš ta dva elementa.

V tem času bom na zelo praktičen način tvoja mentorica – svoja besedila, ideje in razmišljanja mi lahko pošlješ v pregled in podala ti bom povsem konkretne napotke, komentarje in usmeritve.

Na video srečanju v tem tednu pa bomo pokomentirali praktične primere udeležencev, kar bo odličen način za to, da še bolje razumeš, na kaj je treba biti pozoren pri identificiranju idealne stranke ter pripravi programov in storitev zanjo.

Podrobno boš spoznala vse ključne elemente učinkovite prodajne predstavitve, gradivo tega tedna pa ti bo pomagalo, da jih zastaviš in jih kakor iz lego kock sestaviš v predstavitev, ki bo pritegnila in prepričala tvoje idealne stranke v nakup.  

Zgolj z eno ali dvema objavama na družabnih omrežjih ali z nekaj poslanimi e-sporočili ne moreš računati na uspešen posel. Potreben bo bolj strukturiran pristop. Dobra novica: sploh ni težko, ravno nasprotno – če se lotiš pravilno, bo lahkotno in zabavno.

V tem modulu si pogledava različne načine, na katere se lahko brez posiljevanja in drame lotiš marketinga in prodaje svoje ponudbe. Kot bonus k temu modulu prejmeš tudi natančno strukturo kampanje, ki mi je z mojim prvim e-tečajem na enostavn način prinesla cca. 9.000,00 EUR prihodkov. 

Znova si vzamemo čas za praktično delo in tudi tokrat ti bom s povsem konkretnimi nasveti pomagala pri oblikovanju tvoje prodajne ponudbe ter pripravi marketinške in prodajne strategije.

Na video srečanju ta teden si bomo pogledali praktične primere udeležencev, tako da boš še na globlji ravni razumela, kako zastaviti ustrezno prodajno predstavitev in strategijo, kar bo seveda zelo dragoceno tudi pri vseh drugih programih in storitvah, ki jih boš v prihodnosti pripravila za svoje idealne stranke.

Idealnih strank ti ni potrebno vsakič znova loviti naokrog. Z ustreznimi strategijami lahko poskrbiš za to, da bo imel tvoj posel stalen dotok ljudi, ki jih zanima tisto, kar jim imaš ponuditi. 

V tem modulu si pogledava, kako lahko to dosežeš, pa tudi, kako ustrezno komunicirati s svojo skupnostjo na družabnih omrežjih ter preko e-pošte. 

Skupnost ljudi, ki te poznajo, ki si jim všeč in ki ti zaupajo (know – love – trust), je garancija za to, da bo tvoj posel dobro uspeval, zato se ta znanja res splača spraviti v prakso.

Brez oglaševanja skoraj zagotovo ne bo šlo. V tem modulu spoznaš, s kakšnimi pristopi, zneski, itd. lahko kar največ iztržiš na izjemni marketinški platformi, Facebooku (povemo pa tudi nekaj o drugih možnostih oglaševanja). Ustrezno zastavljeno oglaševanje lahko prinese zelo velike donose na tvojo investicijo in ti pomaga doseči prave ljudi za storitve, programe, izdelke … ki jih ponujaš. 

Tudi če za oglaševanje ne boš skrbela sama, je pomembno, da razumeš načela, o katerih bomo govorili na tem modulu. 

Seveda se zgodba tvojega posla ne konča pri enem programu, paketu, izdelku ali storitvi. V tem modulu spoznaš, v katere smeri se ti splača razvijati svoj posel in kako lahko nekatere dele svojega posla povsem avtomatiziraš, tako da denar priteka tudi takrat, ko spiš ali uživaš na počitnicah.

Kot že veš, si unikat! Če se želiš kot takšna tudi zapisati pri svojih idealnih strankah, potrebuješ pametno zastavljeno (osebno) blagovno znamko. V tem modulu spoznaš vse ključne elemente osebne blagovne znamke, s katero boš poskrbela za to, da boš edina izbira za svoje idealne stranke.

Pametno zastavljena (osebna) blagovna znaka je ključ do dolgoročnega uspeha v poslu.

Pogledali pa si bomo še, kako ustrezno strukturirati svojo spletno stran … ter proslavili svoje dosežke zadnjih 100 dni!

Še dva meseca po zaključku programa ti bom na voljo za vprašanja ter napotke glede tvojih besedil in vsega drugega, s čimer smo se ukvarjali. 

NEKAJ VTISOV PRETEKLIH UDELEŽENCEV MOJIH POSLOVNIH IZOBRAŽEVANJ IN SVETOVANJ

“…PRIČAKOVANJA TUDI TOKRAT PRESEŽENA …”

“Zaljubljena v svoj biznis” je bilo že moje četrto izobraževanje pri Marjetki. In kot vedno, so bila moja pričakovanja tudi tokrat presežena. To je “vse-na-enem-mestu”, jedrnato in jasno izobraževanje, v katero je vključen celoten sistem postavitve posla.

Mojca Mavc Maver
Velike Lašče

“… PRIHRANILA SI MI ČAS IN VELIKO DENARJA …”

V zmedo v moji glavi si s svojim znanjem in gradivom vnesla red in jasnost. Prihranila si mi čas ter veliko denarja in energije.

Zdenka Zupančič
Ljubljana

“… OPOLNOMOČENA IN PREPRIČANA, DA MI BO USPELO …”

Z Marjetkino pomočjo se je moja trda marketinška glava sprostila in začela razmišljati v smeri “To zmorem tudi jaz.” Na izobraževanju sem pridobila ogromno teoretičnega znanja, podprtega z Marjetkinimi bogatimi izkušnjami, predvsem pa sem imela mnogo priložnosti, da sem pridobljeno znanje lahko takoj uporabila v praktičnih izzivih ter si pogumno začela pripravljati teren za svoj “biznis”. Opolnomočena in prepričana, da mi bo uspelo. 

Andreja Kovač
Vače

“… NA ENEM MESTU VSA POTREBNA ZNANJA …”

Všeč mi je bilo, da je Marjetka na enem mestu zbrala vsa potrebna znanja in nam jih dobesedno prinesla na pladnju, kar nam je zagotovo prihranilo, čas, denar in skrbi. Program nudi celovito podporo in preverjene informacije.

Rebeka Lampe
Koper

“… VEČ, KOT SEM PRIČAKOVALA …”

Z izobraževanjem “Zaljubljena v svoj biznis” sem pridobila več, kot sem pričakovala. Marjetkino bogato znanje s področja posla, njen osebni pristop, znanje NLP-ja in zaupanje v svoje učence nas je vse opolnomočilo in v nas rodilo prepričanje, da omejitev ni!

Nataša Lenarčič
Grosuplje

“… ENOSTAVNO, RAZUMLJIVO IN UPORABNO …”

Draga Marjetka, iz srca sem hvaležna, da si prišla v moje življenje! Nate sem naletela, ko sem imela v glavi vprašanja, ki jih ponuja tvoja poslovna šola. Nisem vedela, da bo imela udeležba pri tebi še toliko večjo vrednost. Kar mi je res ogromno pomenilo, je tvoja vzpodbuda.

Znala si me motivirati, da nisem izgubila rdeče niti in sem bila usmerjena na to kar hočem. Predvsem pa nisem vedela, da se da take “dolgočasne” tematike podati na tako zanimiv način. Tako prijetno te je bilo poslušati. V mojem jeziku si povedala enostavno, razumljivo in uporabno. Si luč, ki spreminja življenja ljudi na bolje. Hvala ti!

Manca Kolenc Sivac
Trebnje

“… RES GA IZ SRCA PRIPOROČAM TUDI TEBI …”

Program “Zaljubljena v svoj biznis” mi je prihranil ogromno časa. Res ga iz srca priporočam tudi tebi, če si želiš prihraniti čas in tuhtanje ter pridobiti čisto vse korake in znanja, ki jih danes potrebuješ za odličen zagon svojega biznisa.

Ula Tentor
Novo mesto

“… KAKO USPETI S ČIM MANJ STROŠKI …”

Izobraževanje priporočam vsem, ki razmišljajo o samostojnem poslu, saj bodo s tem pridobili vpogled v celoten proces razvoj posla in hkrati razumevanje, kako uspeti s čim manj začetnimi stroški in v čim krajšem času.

Mateja Cvelbar
Domžale

“… MARJETKA JE KOT ČAROBNA PALIČICA …”

Marjetka je kot čarobna paličica za ustvarjanje osebnega branda. V pičli uri in pol sva postavili vse, s čimer bi se sicer sama ukvarjala mesece. Moja vizija je z njeno pomočjo dobila ostrino in jasnost. Vem, kam grem in kako bom do tja prišla. Marjetka je izjemno srčna in modra oseba, podkovana s strokovnim, izjemno praktičnim znanjem. Če želite tudi vi iz svoje strasti zgraditi posel, zagotovo potrebujete mentorico, kot je Marjetka.

Darja Furek
Ljubljana

POGOSTA VPRAŠANJA

Ali je ta program primeren zame?

Ta program je zate, če

  • razmišljaš, da bi svoje znanje in strast v prihodnosti spremenila v posel (od samega začetka boš zato točno vedela, po kakšnih korakih se posla lotiti, da bo v najkrajšem času uspešen in profitabilen) 
  • začenjaš s svojim poslom, vendar se je po začetnem navdušenju v tebi  pojavilo veliko vprašanj in nimaš povsem jasne slike, kako sistematično zgraditi uspešen posel (program ti bo natančno pokazal, s čim se splača ukvarjati in kako, s čim pa ne, da ne boš po nepotrebnem izgubljala živcev, časa in denarja)
  • že imaš svoj posel, vendar idealnih strank in prihodkov še ni toliko, kot bi si želela (dobila boš jasne usmeritve glede tega, kam usmeriti svojo energijo, da bo tvoj posel prinašal še več zadovoljnih strank in prihodkov ter še več notranjega zadovoljstva in izpolnitve)  

… in prodajaš oziroma želiš prodajati storitve (od izobraževanj, svetovanj, različnih vadb, lepotnih, fotografskih, oblikovalskih storitev itd.) ali pa svoje izdelke z uporabno (in ne zgolj estetsko / umetniško) vrednostjo, npr. oblačila, kozmetiko ipd. 

(V primeru, da ustvarjaš nižjecenovne umetniške izdelke, npr. nakit ipd., ti moram za začetek povedati, da zares občudujem tvoje ustvarjalne sposobnosti in menim, da bi ti program prinesel veliko koristnih informacij, obenem pa verjetno obstajajo programi, ki so še bolj na kožo pisani takšnim umetniškim dušam, zato bi ti priporočila kakšnega takšnega, ki se ukvarja prav s tvojim področjem.)

 

Program ni najbolj primeren za tiste, ki prodajate nižjecenovne izdelke s predvsem estetsko / umetniško vrednostjo (npr. nakit, izdelki iz gline ipd.). Tudi v tem primeru bi programu sicer brez dvoma našla ogromno uporabnih informacij, sem pa prepričana, da obstajajo programi, ki ti lahko še bolj učinkovito pomagajo pri tvojem poslu in te naučijo izkoristiti različne paltforme, namenjene prav tovrstnim izdelkom. 

Da, to je odličen čas, da se nam pridružiš. Tako boš že od samega začetka opremljena z ustreznimi znanji in strategijami za uspeh ter se boš izognila nepotrebnemu ugibanju, frustracijam, neuspehom in vrtenju v začaranem krogu. Vsekakor dobrodošla!

Zelo smiselno, kajti uvodni del programa te bo sistematično popeljal prav do jasnosti glede tega, v čem najbolj uživaš ter komu in na kakšen način lahko s svojimi znanji in veščinami najbolj pomagaš. Imela boš torej odlične temelje za nadaljevanje in ne boš izgubljala nepotrebnega časa z ugotavljanjem, kaj pravzaprav želiš početi. 

Odlično! Če vse teče kot po maslu – če imaš dovolj strank, prihodkov in srčne izpolnitve ter veš, kam in kako naprej, da bo tvoj posel rasel, potem tega programa ne potrebuješ. Če bi bila situacija lahko boljša in če še nimaš sistematičnih poslovnih znanj, pa se nam vsekakor pridruži – čaka te ogromno praktično uporabnega znanja, ki ti bo omogočilo dvigniti tvoj posel na naslednjo raven.  

Ne, nikakor! Res je, da je večina mojih strank žensk, zato je tudi tale stran bolj ženski duši na kožo pisana, vsa znanja in strategije, ki jih pridobiš na programu, pa so univerzalno uporabni, ne glede na spol. 

Obseg in izvedba

Program bo potekal 100 dni, od 28.3.2021 do 6.7.2021. Vsa video srečanja se bodo odvijala v zaprti Facebook skupini, kjer si lahko v živo ali pa si posnetke ogledaš, ko tebi najbolj ustreza. 

V skupini te pričaka tudi gradivo, ki ti bo teorijo pomagalo spraviti v prakso, jaz pa ti bom ves čas trajanja programa (in še dva meseca po zaključku) na voljo za tvoja vprašanja ter konkretne napotke v zvezi s tvojimi strategijami, besdili itd. 

Dostop do vseh vsebin programa je trajen. 

Facebook račun in napravo (telefon, tablico ali računalnik), s katere lahko dostopaš do njega. Pa seveda pripravljenost na to, da si ustvariš biznis, v katerega boš preprosto zaljubljena! 🙂 

Naša srečanja bodo v razmakih dobrega tedna dni trajala cca. 90 – 120 min. Praktično delo med posameznimi moduli ti bo vzelo cca. nekaj ur, pri najpomembnejših modulih tudi nekaj več. Ampak ne pozabi: postavljaš svoj sanjski posel, kjer te čakajo svoboda in srčna izpolnitev, kakršne je težko dobiti kako drugače kot tako, da opravljaš svoje resnično poslanstvo. Vloženi čas se bo še kako dobro obrestoval!

Poleg tega je dostop do vseh vsebin programa trajen, tako da se v resnici nikamor ne mudi in greš skozi program lahko v svojem ritmu in takrat, ko tebi ustreza. 

Ni panike. 🙂 Program sem sicer strukturirala tako, da ne bomo brzeli brez glave, temveč so vmes tudi implementacijski tedni, kjer si vzamemo čas za dokončanje praktičnega dela. 

Če kakšnega modula ne boš uspela zaključiti pred pričetkom naslednjega – nič hudega, še vedno boš lahko sledila programu. Obenem pa je dostop do vsega gradiva trajen, tako da ga boš lahko v miru predelala tudi kasneje, če ti sproti ne bi uspelo. 

Načela in strategije, ki se jih boš naučila in jih pridobila, v naslednjih mesecih ali letih zagotovo ne bodo zastarali. 

Seveda ni obvezno, da si v 100 dneh že na trgu, če tega iz kakršnih koli razlogov ne moreš ali ne želiš. Program ti bo pokazal, kako lahko po najkrajši poti in z najmanj stroški prideš do uspešnega in izpolnjujočega posla, ti sama pa boš potem odločila o tem, kdaj in kako pridobljena znanja spraviš v prakso. 

Točno boš vedela, kaj početi in česa ne, tako da na svoji poti ne boš po nepotrebnem izgubljala časa in denarja, tempo pa boš vsekakor lahko zastavila sama. 

Tehnični del

Ne, nič posebnega ne rabiš vedeti vnaprej, splošna računalniška in internetna pismenost bosta povsem dovolj. 

Da. Napotke za enostavnejše tehnične reči ti bom dala jaz, obenem pa boš dobila tudi kontakte mojih prijaznih in zanesljivih sodelavcev, ki bodo učinkovito poskrbeli za tehnični del izvedbe, če boš to seveda potrebovala. 

Cena, plačilni pogoji, garancija

Da. Možno je plačilo na dva obroka, prvi zapade v plačilo pred začetkom izobraževanja, drugi pa mesec dni kasneje.

Da, progrma ima 100 % garancijo na zadovoljstvo. Če ga predelaš do konca in ne boš zadovoljna s tem, kar si z udeležbo pridobila, mi to sporoči, poslikaj izponjene delovne zvezke, in brez nadaljnjih vprašanj ti povrnem tvojo investicijo. 

(Želim pa te podpreti pri tem, da sebi in svojim poslovnim sanjam zares daš priložnost in program dejansko predelaš, saj drugače ne moreš res vedeti, ali ti je prinesel ustrezne rezultate ali ne.)

Drugo

Če je še kakršna koli nejasnost, sem ti seveda na voljo. Piši mi na marjetka@marjetkaperme.si in ti odgovorim, kakor hitro utegnem.

“…ABSOLUTNO JE TO ŠOLA, VREDNA VSAKEGA EVRA …”

Odločitev za Marjetkino šolo je bila ena boljših odločitev za moj biznis. Prejela sem ogromno uporabnega znanja na poslovnem področju. Preden sem prišla v šolo, nisem točno vedela, kam naj usmerim svoje korake, katera smer je tista, ki mi bo prinesla željene rezultate.

Z Marjetko sem pridobila celosten pogled nad kreiranjem lastnega biznisa – od začetnega ‘štimanja’ glave, do končnih prodajnih aktivnosti in vse vmes. Vse na enem mestu. Zelo sem hvaležna Marjetki, da mi je omogočila to priložnost. Absolutno je to šola, vredna vsakega evra. Šolo “Zaljubljena v svoj biznis” bi priporočila čisto vsem, ki razmišljajo o svojem poslu in ne vedo, kje začeti, ali pa so na to pot že stopili in jim primanjkuje poslovnega znanja. Z Marjetko ga bodo definitivno prejeli.

Dana Laharnar
refleksna masaža

tvoje sanje so pomembne

IN Z USTREZNO PODPORO JIH BREZ DVOMA LAHKO URESNIČIŠ.

Predstavljaj si, da pustiš za seboj redno službo oziroma negotovost, zmedo in neuspehe v svojem poslu ter da namesto tega lahkotno živiš od opravljanja svojega srčnega poslanstva. 

Točno veš, kaj moraš storiti, da pritegneš svoje idealne stranke; znaš pripraviti izdelke in storitve, ki jih tvoje stranke z navdušenjem kupijo; redno si deležna pohval in zahval za svoje čudovito delo.   

Zato lahko brezskrbno in navdahnjeno ustvarjaš in delaš. Brez zmede. Brez drame. Brez vrtenja v začaranem krogu. Brez nepotrebnega izgubljanja časa in denarja. 

Nič se ne more primerjati s svobodo in izpolnitvijo, ki ju doživiš, ko opravljaš svoje srčno poslanstvo.

Če čutiš, da je tvoje poslanstvo s svojim znanjem in storitvami pomagati drugim ali pa si se na to pot že podala in želiš narediti korak naprej, se nam vsekakor pridruži. 

Čas je zate. Čas je za tvoje sanje. 

Pa saj veš:

NASLEDNJIH 100 DNI BO V VSAKEM PRIMERU MINILO.

Vprašanje je, kako jih boš porabila ti. 

Boš vztrajala na poti, ki te ne izpolnjuje oziroma ne prinaša rezultatov?

Ali si boš podarila priložnost, da lahkotno, radostno in samozavestno zastaviš vse, kar potrebuješ za uspešen in izpolnjujoč posel?

V programu “Zaljubljena v svoj biznis” te čakajo vsa potrebna znanja za to, da boš lahko svoj posel ustvarila z radostjo ter brez nepotrebnega izgubljanja živcev, časa in denarja. 

IN TO ZGOLJ ZA CCA. 5 EUR DNEVNO! 

“…TEČAJ TE DOBESEDNO PELJE ZA ROKO SKOZI VSE GLAVNE TOČKE PODJETNIŠTVA …”

Poslovno šolo “Zaljubljena v svoj biznis” bi priporočila vsakomur, ki se bodisi podaja na svojo podjetniško pot ali pa čuti, da je čas za korenito spremembo. Tečaj te dobesedno pelje za roko skozi vse glavne točke podjetništva.

Morda si mislite, da jih veliko poznate, kot sem mislila sama, a v šoli se boste celovito naučili videti vse, kar je potrebno za posel, in vse je zelo logično. Pridobili boste veliko znanja – tudi za po tečaju.

Šola je zelo razumska, analitična, a hkrati deluje na ženskem principu – velik del smo posvetili temu, kaj so naše resnične želje, naše močne točke, kdo smo. Mi, ki velikokrat “razmišljamo” s srcem, smo spoznali pomembno razliko med hobijem in poslom.

Veliko krasnih ljudi ima čudovite namene in so na začetku svoje poti polni navdušenja, a žal brez prave usmeritve to ne zadošča. Na tej točki bi morali v podjetniško šolo, ki jih bo razumela in pomagala usmeriti navdušeno srce v profitabilno ponudbo.

To Marjetka zelo dobro naredi. Tečaj te dobesedno po korakih pelje v svet razumevanja želja strank, marketinga, prodaje, podjetništva. Veliko je praktičnih vaj in razmišljanja o svojih idejah. Z delom rezultati ne izostanejo, ker nas je Marjetka stalno usmerjala.

Svoje delo je res opravila 1000%  in dala vse od sebe ter nam ves čas iskreno pomagala. 

Tanja Bordon
prehransko svetovanje

S TABO BOM MARJETKA PERME

Sem trenerka nevrolingvističnega programiranja (NLP-ja) in avtorica treh knjig s področja osebnega in poslovnega uspeha (četrta pa se ravnokar piše :-).

Da je moje poslanstvo s svojim znanjem pomagati drugim, sem ugotovila pred 12 leti. Ob misli na to, da bi imela svoj posel, sem bila vzhičena. Ko sem kmalu za tem izgubila redno službo, pa je sledilo obdobje streznitve. 

Nekaj let sem tavala v temi ter le sem in tja zaslužila kakšen bolj ko ne simboličen znesek.

Ampak vedela sem, da uspeh ni stvar TRDEGA, temveč predvsem PAMETNEGA dela in pristopa. 

Zato sem se začela sistematično izobraževati s področja marketinga, brandinga in prodaje in moj trud je bil kmalu poplačan: ko sem se opremljena z novim znanjem ponovno lotila svojega posla, sem v prvem letu poslovanja ustvarila skoraj natančno 50.000,00 EUR prihodkov, med tem ko sem šla skozi najtežjo izkušnjo svojega življenja – ločitev – zaradi katere sem bila manj kot polovično prisotna pri svojem delu in ne v najboljšem čustvenem stanju, če povem čisto po pravici. 

Navdušena sem nad tem, česa vsega je človek sposoben, ko ga opremiš z ustreznim znanjem in strategijami.

Zato sem z dušo in srcem predana temu, da preko svojih knjig, e-tečajev, svetovanj ter izobraževanj v živo pomagam ljudem do osebnih in poslovnih dosežkov in transformacij. 

Če želiš tudi ti s svojim znanjem in veščinami pomagati drugim ter bi rada preskočila leta tavanja v temi, te vabim, da se nam pridružiš na programu “Zaljubljena v svoj biznis”. 

“…TAKO ZELO DOBRO PREDSTAVLJENO, VEDNO Z REPOM IN GLAVO …”

Marjetko poznam že kakšna tri leta, ko sem jo prvič zasledila na Facebooku, kjer me je srečal njen tečaj “Prerojena. Svobodna. Zaljubljena v življenje.” Bila je ljubezen na prvo žogo.
 
Marjetka tako zelo ve, kaj govori, da bi tudi jaz rada imela vse te njene modrosti. Vsako tematiko je predstavila na tako zelo logičen in meni zelo ljub način – kot bi združila duhovni in čisto zemeljski vidik. Še vedno se rada vračam k tem vsebinam in jo poslušam tudi, ko ima sicer kakšne Facebook live. Vedno poučno, hvala draga moja.
 
Da se vrnem k poslovni šoli: zopet sem zasledila tečaj na Facebooku in me je takoj poklical, najprej 4-dnevni uvodni brezplačni del in nato še prava šola. Tako zelo dobro predstavljeno, vedno z repom in glavo in tudi posamezne teme so se med samo povezovale in v 100 dneh povezale v čudovito celoto. Prav nič suhoparno in tudi tu nekako združen tisti že omenjeni duhovni in zemeljski vidik.
 
Skratka, kljub temu, da dobro leto že imam svoj biznis, mi je šola dala nov pogled in jo vsekakor močno priporočam.
 
Marjetka, vsekakor se še srečava.
 
Darja Korošec
organska kozmetika Mayarula

TVOJA INVESTICIJA V

BIZNIS, V KATEREGA BOŠ PREPROSTO ZALJUBLJENA

PRIJAVLJAM SE
PRIJAVLJAM SE