Čutiš, da je tvoje poslanstvo s svojim znanjem in storitvami pomagati drugim ljudem?

Si naveličana dvomov, strahov, zmede, neodločnosti, nezaupanja vase in neuspehov na svoji poslovni poti?

Bi rada v najkrajšem času in s kar najmanj stroški sproščeno, lahkotno in samozavestno zgradila uspešen izpolnjujoč posel? 

Potem si na pravem mestu!

ZALJUBLJENA V SVOJ BIZNIS

je celostna, praktično naravnana poslovna šola, ki ti bo omogočila, da v 100 dneh postaviš vse potrebno za profitabilen, izpolnjujoč posel, ne da bi ob tem doživljala dramo, strahove in stres ali po nepotrebnem izgubljala čas in denar. 

Opremil pa te bo tudi z ustreznimi notranjimi in praktičnimi strategijami, ki ti bodo zagotovile dolgoročen uspeh v poslu.

OD UDELEŽBE LAHKO TOREJ PRIČAKUJEŠ:

Teoretični del

Video srečanja, v katerih te končno na enem mestu čaka vse znanje, ki ga potrebuješ za celostno obvladovanje svojega posla ter tako za kratkoročni kot za dolgoročni uspeh v poslu – od ustrezne miselne naravnanosti, do pravilne zasnove programov, brandinga, marketinga, prodaje, komunikacije s svojo skupnostjo itd. 

Praktični del

Delovni zvezki, ki te bodo iz tedna v teden sistematično vodili do tega, da teoretično znanje preneseš v prakso. Z njihovo pomočjo boš zastavila svoj novi program, vključno z vsebino, strukturo, prepričljivo predstavitvijo, marketinško in prodajno strategijo itd., ter zasnovala vse druge elemente dolgoročno uspešnega posla. 

Mentorski del

Poleg tega, da bom tekom celotnega programa na voljo za tvoja vprašanja, program obsega tudi t.i. implementacijske tedne, kjer bo po eni strani dovolj časa, da izpiliš svoje ideje, besedila, strategije idr., obenem pa mi boš v tem času svoje gradivo lahko tudi poslala v pregled in dobila čisto konkretne napotke in usmeritve za izboljšave. V naši šoli nikakor ne boš prepuščena sama sebi!

Tehnični del

Vem, da je tehnični del posla (internetna stran, e-mail marketing, oglaševanje itd.) za marsikoga bav-bav. Da ta del izpelješ kar najlažje in s čim manj stroški, boš dobila jasne napotke glede tega, kaj za začetek res potrebuješ in česa ne, obenem pa ti bom posredovala kontakte mojih zanesljivih in prijaznih sodelavcev, ki ti bodo priskočili na pomoč pri vseh tehničnih aspektih posla, če boš to seveda želela in potrebovala. 

MOJA POT DO POSLOVNEGA USPEHA JE BILA (PRE)DOLGA.

Od trenutka, ko sem začutila željo, da s svojim znanjem pomagam drugim ljudem, pa do trenutka, ko sem od svojega posla dejansko začela živeti, je preteklo kar nekaj let. 

Ves čas mi je bilo sicer jasno, da bom za uspeh v poslu potrebovala znanje. 

Glavni problem pa je bil, da je bilo znanje, ki mi je bilo na voljo, preveč razdrobljeno. 

Nekdo me je učil o internetnem marketingu, nekdo o tem, da moram identificirati svojo idealno stranko, nekdo o tem, da je treba zgraditi skupnost zvestih sledilcev, itd. 

Ko so se po veliko vložene energije, časa in denarja koščki mozaika vendarle povezali v celoto, pa je vse v mojem poslu steklo kot po maslu. 

Za uspešen in izpolnjujoč posel namreč nikakor niso potrebna leta trdega dela, zmede, obupavanja in vrtenja v začaranem krogu. 

To nikakor ni tisto, kar bi na koncu samo po sebi prineslo rezultate. 

REZULTATE PRINESEJO ZNANJE IN STRATEGIJE, KI PREVERJENO DELUJEJO. 

Dobra novica pri vsem skupaj je, da so te strategije logične in enostavne, zato se jih lahko vsakdo nauči.

DA, TUDI TI!

VSEBINA PROGRAMA

(ZA PODROBNEJŠO VSEBINO POSAMEZNEGA MODULA KLIKNI NA PUŠČICO NA LEVI)
1. MODUL - 7.11.2020: PRIPRAVLJENA NA USPEH
 
 
 
 

Uspeh se začne (in konča) v glavi. Nihče od zunaj te ne more tako učinkovito ustaviti, kot te lahko ustavijo nekoristne misli, prepričanja in navade tvojega uma. V tem modulu bova postavili zares široke in trdne notranje temelje za tvoj uspeh, tako da sama sebe ne boš več ovirala na svoji poti, temveč boš v sebi prebudila odločenost, lahkotnost, radost in samozavest, ki bodo postali glavna gonilna sila na tvoji poti do uspeha. 

2. MODUL - 16.11.2020: PRIPRAVLJENA NA OBILJE

Oh, ta denar! Vem, marsikdo bi to temo najraje preskočil. A z neustrezno finančno samopodobo ter z omejujočimi prepričanji glede denarja ni mogoče ustvariti finančno uspešnega posla. Brez zadostnih prilivov pa ne bomo imeli posla, temveč zgolj kup razlogov za strah, frustracijo in obup, med tem ko bodo naše stranke prikrajšane za rezultate in koristi, ki bi jih bile lahko z našo pomočjo deležne. V tem modulu ti bom zato pomagala, da se odpreš obilju, odpraviš notranje omejitve glede denarja ter se naučiš svojim izdelkom in storitvam postaviti ustrezno ceno. Ti premiki bodo pomembni in osvobajajoči tako zate kot za tvoje stranke!

3. MODUL - 24.11.2020: TVOJE POSLANSTVO IN TVOJA IDEALNA STRANKA

Ključ do tega, da bodo stranke preprosto želele tvoje programe, pakete, storitve … je, da sama pri sebi zelo jasno in natančno definiraš, za koga pravzaprav delaš – kakšne probleme rešuješ, kakšne rezultate zagotavljaš in kdo točno je torej tvoja idealna stranka. To je namreč najboljša možna in edina pametna osnova za pripravo, predstavitev in prodajo tvojih programov, paketov, storitev …

V tem modulu boš našla globoko jasnost glede tega, kaj po eni strani najbolj navdihuje in navdušuje tebe, ter kdo točno na drugi strani je oseba – idealna stranka – ki jih lahko s svojimi znanji najbolj pomagaš.

Ta jasnost bo trden temelj za uspeh vseh pri vseh tvojih nadaljnjih poslovnih aktivnostih.

4. MODUL - 2.12.2020: TVOJA PONUDBA (PROGRAM, PAKET ...), S KATERO BOŠ USTVARILA PROFITABILEN POSEL

S pomočjo jasnih napotkov in gradiva, ki ga prejmeš, boš zasnovala program, paket, storitev … ki ti bo omogočil profitabilen posel. Morda bo to nižjecenovna ponudba, primernejša za širši krog ljudi, ali pa višjecenovna ponudba, primernejša za ožji krog ljudi. 

5. MODUL - 10.12.2020: IMPLEMENTACIJSKI TEDEN

Ker sta tvoja idealna stranka in program ali paket, ki ga pripravljaš zanjo, izjemno pomembna elemeta tvojega posla, v tem tednu ne bomo odpirali novih tem, temveč si vzamemo čas, da kar najbolje izpiliš ta dva elementa.

V tem času bom na zelo praktičen način tvoja mentorica – svoja besedila in ideje mi lahko pošlješ v pregled in podala ti bom povsem konkretne napotke in usmeritve.

Na video srečanju v tem tednu pa bomo pokomentirali praktične primere udeležencev, kar bo odličen način za to, da še bolje razumeš, na kaj je treba biti pozoren pri identificiranju idealne stranke ter pripravi programov in storitev zanjo.

6. MODUL - 17.12.2020: PREDSTAVITEV, KI BO UČINKOVITO PRODAJALA TVOJO PONUDBO

Podrobno boš spoznala vse ključne elemente učinkovite prodajne predstavitve, gradivo tega tedna pa ti bo pomagalo, da jih zastaviš in jih kakor iz lego kock sestaviš v predstavitev, ki bo pritegnila in prepričala tvoje idealne stranke. 

7. MODUL - 23.12.2020: MARKETING IN PRODAJA

Zgolj z eno ali dvema objavama na družabnih omrežjih ali z nekaj poslanimi e-sporočili ne moreš računati na to, da boš uspešno prodala svoj program ali paket. Potreben bo bolj strukturiran pristop. Dobra novica: sploh ni težko, ravno nasprotno – če se lotiš pravilno, bo lahkotno in zabavno.

V tem modulu si pogledava različne načine, na katere se lahko brez posiljevanja in drame lotiš marketinga in prodaje svoje ponudbe. Kot bonus k temu modulu prejmeš tudi natančno strukturo kampanje, ki mi je z mojim prvim e-tečajem pomagala zaslužiti cca. 9.000,00 EUR. 

8. MODUL - 7.1.2021: IMPLEMENTACIJSKI TEDEN

Znova je čas za praktično delo in tudi tokrat ti bom s povsem konkretnimi nasveti pomagala pri oblikovanju tvoje prodajne ponudbe ter pripravi marketinške in prodajne strategije.

Na video srečanju ta teden si bomo pogledali praktične primere udeležencev, tako da boš še na globlji ravni razumela, kako zastaviti ustrezno prodajno predstavitev in strategijo, kar bo seveda zelo dragoceno tudi pri vseh drugih programih in storitvah, ki jih boš v prihodnosti pripravila za svoje idealne stranke.

9. MODUL - 16.1.2021: KAKO USTVARITI SIJOČO, PREPOZNAVNO OSEBNO BLAGOVNO ZNAMKO

Kot že veš, si unikat! Če se želiš kot takšna tudi zapisati pri svojih idealnih strankah, potrebuješ pametno zastavljeno osebno blagovno znamko. V tem modulu spoznaš vse ključne elemente osebne blagovne znamke, s katero boš poskrbela za to, da boš edina izbira za svoje idealne stranke.

Pametno zastavljena osebna blagovna znaka je ključ do dolgoročnega uspeha v poslu.

10. MODUL - 25.1.2021: KAKO POSKRBETI ZA STALEN DOTOK IDEALNIH STRANK, ZGRADITI SKUPNOST ZVESTIH SLEDILCEV TER USTREZNO KOMUNICIRATI Z NJO

Idealnih strank ti ni potrebno vsakič znova loviti naokrog. Z ustreznimi strategijami lahko poskrbiš za to, da bo imel tvoj posel stalen dotok ljudi, ki jih zanima tisto, kar jim imaš ponuditi. 

V tem modulu si pogledava, kako lahko to dosežeš, pa tudi, kako ustrezno komunicirati s svojo skupnostjo na družabnih omrežjih ter preko e-pošte. 

Skupnost ljudi, ki te poznajo, ki si jim všeč in ki ti zaupajo (know – love – trust), je garancija za to, da bo tvoj posel dobro uspeval, zato se ta znanja res splača spraviti v prakso.

11. MODUL - 4.2.2021: FACEBOOK OGLAŠEVANJE

Brez oglaševanja skoraj zagotovo ne bo šlo. V tem modulu spoznaš, s kakšnimi pristopi, zneski, itd. lahko kar največ iztržiš na izjemni marketinški platformi, Facebooku. Ustrezno zastavljeno oglaševanje lahko prinese zelo velike donose na tvojo investicijo in ti pomaga doseči prave ljudi za storitve, ki jih ponujaš. 

12. MODUL - 15.2.2021: PRODAJNI LIJAKI IN AVTOMATIZACIJA TVOJEGA POSLA

Seveda se zgodba tvojega posla ne konča pri enem programu, paketu ali storitvi. V tem modulu spoznaš, v katere smeri se ti splača razvijati svoj posel in kako lahko nekatere dele svojega posla povsem avtomatiziraš, tako da denar priteka tudi takrat, ko spiš ali uživaš na počitnicah.

Pogledali pa si bomo še, kako ustrezno strukturirati svojo spletno stran … ter proslavili svoje dosežke zadnjih 100 dni!

BONUS: 60 DNI DODATNE MENTORSKE PODPORE (DO 15.4.2021)

Še dva meseca po zaključku programa ti bom na voljo za vprašanja ter napotke glede tvojih besedil in vsega drugega, s čimer smo se ukvarjali. 

NEKAJ VTISOV PRETEKLIH UDELEŽENCEV MOJIH POSLOVNIH IZOBRAŽEVANJ IN SVETOVANJ

“…PRIČAKOVANJA TUDI TOKRAT PRESEŽENA …”

“Zaljubljena v svoj biznis” je bilo že moje četrto izobraževanje pri Marjetki. In kot vedno, so bila moja pričakovanja tudi tokrat presežena. To je “vse-na-enem-mestu”, jedrnato in jasno izobraževanje, v katero je vključen celoten sistem postavitve posla.

Mojca Mavc Maver
Velike Lašče

“… PRIHRANILA SI MI ČAS IN VELIKO DENARJA …”

V zmedo v moji glavi si s svojim znanjem in gradivom vnesla red in jasnost. Prihranila si mi čas ter veliko denarja in energije.

Zdenka Zupančič
Ljubljana

“… NA ENEM MESTU VSA POTREBNA ZNANJA …”

Všeč mi je bilo, da je Marjetka na enem mestu zbrala vsa potrebna znanja in nam jih dobesedno prinesla na pladnju, kar nam je zagotovo prihranilo, čas, denar in skrbi. Program nudi celovito podporo in preverjene informacije.

Rebeka Lampe
Koper

“… VEČ, KOT SEM PRIČAKOVALA …”

Z izobraževanjem “Zaljubljena v svoj biznis” sem pridobila več, kot sem pričakovala. Marjetkino bogato znanje s področja posla, njen osebni pristop, znanje NLP-ja in zaupanje v svoje učence nas je vse opolnomočilo in v nas rodilo prepričanje, da omejitev ni!

Nataša Lenarčič
Grosuplje

“… RES GA IZ SRCA PRIPOROČAM TUDI TEBI …”

Program “Zaljubljena v svoj biznis” mi je prihranil ogromno časa. Res ga iz srca priporočam tudi tebi, če si želiš prihraniti čas in tuhtanje ter pridobiti čisto vse korake in znanja, ki jih danes potrebuješ za odličen zagon svojega biznisa.

Ula Tentor
Novo mesto

“… KAKO USPETI S ČIM MANJ STROŠKI …”

Izobraževanje priporočam vsem, ki razmišljajo o samostojnem poslu, saj bodo s tem pridobili vpogled v celoten proces razvoj posla in hkrati razumevanje, kako uspeti s čim manj začetnimi stroški in v čim krajšem času.

Mateja Cvelbar
Domžale

“… MARJETKA JE KOT ČAROBNA PALIČICA …”

Marjetka je kot čarobna paličica za ustvarjanje osebnega branda. V pičli uri in pol sva postavili vse, s čimer bi se sicer sama ukvarjala mesece. Moja vizija je z njeno pomočjo dobila ostrino in jasnost. Vem, kam grem in kako bom do tja prišla. Marjetka je izjemno srčna in modra oseba, podkovana s strokovnim, izjemno praktičnim znanjem. Če želite tudi vi iz svoje strasti zgraditi posel, zagotovo potrebujete mentorico, kot je Marjetka.

Darja Furek
Ljubljana

* Mnenja o programu “Zaljubljena v svoj biznis” se nanašajo na krajšo različico tega izobraževanja, ki je obsegala cca. 15 % vsebine, gradiva in podpore, ki bo na voljo v trenutni, močno razširjeni različici programa. Pričakuješ lahko torej še veliko, veliko več. 

POGOSTA VPRAŠANJA

Ali je ta program primeren zame?

Za koga je program primeren?

Program je namenjen vsem:

  • ki s svojimi znanji pomagate oziroma želite pomagati drugim v obliki različnih izobraževanj, šol, delavnic, vadb, coachinga, svetovanj, mentorskih programov ipd. 
  • ki opravljate takšne ali drugačne storitve za ljudi in je od vaših poslovnih spretnosti odvisno, koliko strank boste pridobili (če si npr. oblikovalka, fotografinja, maserka, učiteljica plesa ipd.).

Za uspeh v vsakem takšnem poslu so namreč nujna znanja in veščine s področja marketinga, prodaje, brandinga ter seveda ustrezna miselna naravnanost, kar te vse čaka v našem programu. 

Program je primeren tudi za tiste, ki prodajate svoje izdelke z uporabno (in ne zgolj estetsko / umetniško) vrednostjo, npr. oblačila, kozmetiko ipd. – v tem primeru boste namesto izobraževalnega oziroma storitvenega paketa zastavili zgodbo in druge marketinške elemente svojih izdelkov. Tudi v tem primeru namreč veljajo enaka načela, ki zagotavljajo uspeh v poslu. 

Za koga program ni primeren?

Program ni najbolj primeren za tiste, ki prodajate nižjecenovne izdelke s predvsem estetsko / umetniško vrednostjo (npr. nakit, izdelki iz gline, slike ipd.). Tudi v tem primeru bi programu sicer brez dvoma našla kar nekaj uporabnih informacij, sem pa prepričana, da obstajajo programi, ki ti lahko bolj učinkovito pomagajo pri tvojem poslu. 

Zaenkrat imam še redno službo, si pa želim na samostojno pot, kjer nameravam s svojim znanjem pomagati drugim. Je program primeren zame?

Da, to je odličen čas, da se nam pridružiš. Tako boš že od samega začetka opremljena z ustreznimi znanji in strategijami za uspeh ter se boš izognila nepotrebnemu ugibanju, frustracijam, neuspehom in vrtenju v začaranem krogu. Vsekakor dobrodošla!

S svojimi znanji in veščinami bi želela pomagati drugim, vendar še nimam povsem jasne slike, kaj točno bi počela. Je vseeno smiselno, da se pridružim?

Zelo smiselno, kajti uvodni del programa te bo sistematično popeljal prav do jasnosti glede tega, v čem najbolj uživaš ter komu in na kakšen način lahko s svojimi znanji in veščinami najbolj pomagaš. Imela boš torej odlične temelje za nadaljevanje in ne boš izgubljala nepotrebnega časa z ugotavljanjem, kaj pravzaprav želiš početi. 

Kaj pa, če že imam svoj posel, kjer pomagam drugim - je smiselno, da se udeležim programa?

Odlično! Če vse teče kot po maslu – če imaš dovolj strank, prihodkov in srčne izpolnitve ter veš, kam in kako naprej, da bo tvoj posel rasel, potem tega programa ne potrebuješ. Če bi bila situacija lahko boljša in če nimaš sistematičnih znanj s področja marketinga, brandinga, prodaje ipd., pa se nam vsekakor pridruži – čaka te ogromno praktično uporabnih znanj, ki ti bodo omogočila dvigniti tvoj posel na naslednjo raven.  

Je program namenjen zgolj ženskam?

Ne, nikakor! Res je, da je večina mojih strank žensk, zato je tudi tale stran bolj ženski duši na kožo pisana, vsa znanja in strategije, ki jih pridobiš na programu, pa so univerzalno uporabni, ne glede na spol. 

Obseg in izvedba

Kje, kdaj in kako bo potekal program?

Program bo potekal 100 dni, od 7.11.2020 do 15.2.2021. Vsa video srečanja se bodo odvijala v zaprti Facebook skupini, kjer si lahko v živo ali pa si posnetke ogledaš, ko tebi najbolj ustreza. 

V skupini te pričaka tudi gradivo, ki ti bo teorijo pomagalo spraviti v prakso, jaz pa ti bom ves čas trajanja programa (in še dva meseca po zaključku) na voljo za tvoja vprašanja ter napotke v zvezi s tvojimi besedili, strategijami itd. 

Kaj potrebujem za udeležbo?

Facebook račun in napravo (telefon, tablico ali računalnik), s katere lahko dostopaš do njega. Pa seveda pripravljenost na to, da si ustvariš biznis, v katerega boš preprosto zaljubljena! 🙂 

Koliko časa mi bo vzela udeležba na programu?

Naša srečanja bodo v razmakih dobrega tedna dni trajala cca. 90 min. Praktično delo med posameznimi moduli ti bo vzelo cca. nekaj ur, pri najpomembnejših modulih tudi malce več. Ampak ne pozabi – postavljaš svoj sanjski posel, kjer te čakajo svoboda in srčna izpolnitev, kakršne je težko dobiti kako drugače kot tako, da opravljaš svoje resnično poslanstvo. Vloženi čas se bo še kako dobro obrestoval!

Kaj pa, če ne bom uspela sproti predelati gradiva?

Ni panike. 🙂 Program sem sicer strukturirala tako, da ne bomo brzeli brez glave, temveč so vmes tudi implementacijski tedni, kjer si vzamemo čas za dokončanje praktičnega dela. 

Če kakšnega modula ne boš uspela zaključiti pred pričetkom naslednjega – nič hudega, še vedno boš lahko sledila programu. Obenem pa je dostop do vsega gradiva trajen, tako da ga boš lahko v miru predelala tudi kasneje, če ti sproti ne bi uspelo. 

Načela in strategije, ki se jih boš naučila in jih pridobila, nikakor ne bodo zastarali v naslednjih mesecih ali letih. 

 

Kaj pa, če se mi zdi prehitro, da bi v 100 dneh že začela s svojim poslom?

Seveda ni obvezno, da si v 100 dneh že na trgu, če tega iz kakršnih koli razlogov ne moreš ali ne želiš. Program ti bo pokazal, kako lahko po najkrajši poti in z najmanj stroški prideš do uspešnega in izpolnjujočega posla, ti sama pa boš potem odločila o tem, kdaj in kako pridobljena znanja spraviš v prakso. 

Točno boš vedela, kaj početi in česa ne, tako da na svoji poti ne boš po nepotrebnem izgubljala časa in denarja, tempo pa boš vsekakor lahko zastavila sama. 

Tehnični del

Kako je s tehnično izvdebo - mi bo kdo pomagal pri tem?

Da. Napotke za enostavnejše tehnične reči ti bom dala jaz, obenem pa boš dobila tudi kontakte mojih prijaznih in zanesljivih sodelavcev, ki bodo učinkovito poskrbeli za tehnični del izvedbe, če boš to seveda potrebovala. 

Cena, plačilni pogoji, garancija

Zakaj je cena takšna, kakršna je?

Cena je v resnici nerazumno in nesorazmerno nizka glede na to, kaj program obsega in kakšno podporo ti ponuja. Redno ceno 1.597,00 EUR oziroma 1.297,00 EUR za zgodnje prijave sem se po navdihu ob trenutnih razmerah, ki za marsikoga niso enostavne, odločila znižati na cca. tretino. 

Čim več ljudem želim namreč omogočiti, da pridobijo ustrezna znanja, da bodo lahko ustvarili izpolnjujoč posel zase ter da bodo obenem lahko učinkovito pomagali drugim ljudem – svet bo namreč zdaj bolj kot kdaj koli prej potreboval srčne ljudi, ki zmorejo in znajo pomagati in prispevati vsak na svojem področju. 

Kar pričakujem, je le to, da program kljub izjemno znižani ceni vzameš resno in z zavedanjem, da ima prihajajočih 100 dni moč povsem transformirati tvoj posel in s tem tudi tvoje življenje.  

 

Je možno plačilo na obroke?

Da. Možno je plačilo na dva obroka, prvi zapade v plačilo pred začetkom izobraževanja, drugi pa mesec dni kasneje, t.j. 7.12.2020.

Ali ima program garancijo na zadovoljstvo?

Da, progrma ima 100 % garancijo na zadovoljstvo. Če ga predelaš do konca in ne boš zadovoljna s tem, kar si z udeležbo pridobila, mi to sporoči, poslikaj izponjene delovne zvezke, in brez nadaljnjih vprašanj ti povrnem tvojo investicijo. 

(Želim pa, da si daš priložnost in program predelaš v celoti, saj drugače v resnici ne moreš vedeti, ali ti je prinesel ustrezne rezultate ali ne.)

Drugo

Imam vprašanje, na katero zgoraj nisem dobila odgovora. Kako te lahko kontaktiram?

Če je še kakršna koli nejasnost, sem ti seveda na voljo. Piši mi na marjetka@marjetkaperme.si in ti odgovorim, kakor hitro utegnem.

tvoje sanje so pomembne

IN Z USTREZNO PODPORO JIH BREZ DVOMA LAHKO URESNIČIŠ.

Predstavljaj si, da pustiš za seboj redno službo oziroma negotovost, zmedo in neuspehe v svojem poslu ter da namesto tega lahkotno živiš od opravljanja svojega srčnega poslanstva. 

Točno veš, kaj moraš storiti, da pritegneš svoje idealne stranke; znaš pripraviti produkte in storitve, ki jih tvoje stranke z navdušenjem kupijo; redno si deležna pohval in zahval za svoje čudovito delo.   

Zato lahko brezskrbno in navdahnjeno ustvarjaš in delaš. Brez zmede. Brez drame. Brez vrtenja v začaranem krogu. Brez nepotrebnega izgubljanja časa in denarja. 

Nič se ne more primerjati s svobodo in izpolnitvijo, ki ju doživiš, ko opravljaš svoje srčno poslanstvo.

Če čutiš, da je tvoje poslanstvo s svojim znanjem in storitvami pomagati drugim ali pa si se na to pot že podala in želiš narediti korak naprej, se nam vsekakor pridruži. 

Čas je zate. Čas je za tvoje sanje. 

Pa saj veš:

NASLEDNJIH 100 DNI BO V VSAKEM PRIMERU MINILO.

Vprašanje je, kako jih boš porabila ti. 

Boš vztrajala na poti, ki te ne izpolnjuje oziroma ne prinaša rezultatov?

Ali si boš podarila priložnost, da lahkotno, radostno in samozavestno zastaviš vse, kar potrebuješ za uspešen in izpolnjujoč posel?

V programu “Zaljubljena v svoj biznis” te čakajo vsa potrebna znanja za to, da boš lahko svoj posel ustvarila z radostjo ter brez nepotrebnega izgubljanja živcev, časa in denarja. 

IN TO ZGOLJ ZA CCA. 5 EUR DNEVNO! 

S TABO BOM MARJETKA PERME

Sem trenerka nevrolingvističnega programiranja (NLP-ja) in avtorica treh knjig s področja osebnega in poslovnega uspeha (četrta pa se ravnokar piše :-).

Da je moje poslanstvo s svojim znanjem pomagati drugim, sem ugotovila pred 12 leti. Ob misli na to, da bi imela svoj posel, sem bila vzhičena. Ko sem kmalu za tem izgubila redno službo, pa je sledilo obdobje streznitve. 

Nekaj let sem tavala v temi ter le sem in tja zaslužila kakšen bolj ko ne simboličen znesek.

Ampak vedela sem, da uspeh ni stvar TRDEGA, temveč predvsem PAMETNEGA dela in pristopa. 

Zato sem se začela sistematično izobraževati s področja marketinga, brandinga in prodaje in moj trud je bil kmalu poplačan: ko sem se opremljena z novim znanjem ponovno lotila svojega posla, sem v prvem letu poslovanja ustvarila skoraj natančno 50.000,00 EUR prihodkov, med tem ko sem šla skozi najtežjo izkušnjo svojega življenja – ločitev – zaradi katere sem bila manj kot polovično prisotna pri svojem delu in ne v najboljšem čustvenem stanju, če povem čisto po pravici. 

Navdušena sem nad tem, česa vsega je človek sposoben, ko ga opremiš z ustreznim znanjem in strategijami.

Zato sem z dušo in srcem predana temu, da preko svojih knjig, e-tečajev, svetovanj ter izobraževanj v živo pomagam ljudem do osebnih in poslovnih dosežkov in transformacij. 

Če želiš tudi ti s svojim znanjem in veščinami pomagati drugim ter bi rada preskočila leta tavanja v temi, te vabim, da se nam pridružiš na programu “Zaljubljena v svoj biznis”. 

TVOJA INVESTICIJA V

BIZNIS, V KATEREGA BOŠ PREPROSTO ZALJUBLJENA

PRIJAVLJAM SE
PRIJAVLJAM SE