5 MINUT NA DAN DO NOTRANJE IZPOLNITVE IN URESNIČENIH SANJ

PUSTI ZA SEBOJ DRAME IN KAOS ZUNANJEGA SVETA. 

NAJDI SEBE.

SVOJ MIR. SVOJO SREČO. SVOJO STRAST. 

URESNIČI SVOJE SANJE.

LAHKOTNO. SAMOZAVESTNO. NAVDAHNJENO.

Ali tudi ti hrepeniš po življenju,

  • ki mu namesto stresa in kaosa vladajo mir, zadovoljstvo in notranja izpolnitev
  • v katerem si globoko povezana s seboj in živiš sebe, namesto da bi bila na voljo zgolj za izpolnjevanje želja, potreb in zahtev okolice 
  • v katerem zaupaš vase ter lahkotno in uspešno uresničuješ svoje cilje in sanje
  • v katerem imaš občutek moči, smisla in nadzora nad življenjem?

ČE SE NAJDEŠ V KATERI IZMED ZGORNJIH VRSTIC, SI NA PRAVEM MESTU!

Zate sem namreč pripravila program in letni planer

V 2021

NA ENOSTAVEN, NEŽEN IN ŽENSKI NAČIN TI BOSTA MED DRUGIM PRINESLA NASLEDNJE REZULTATE:

OBILICO POZITIVNIH OBČUTKOV

Razvila boš nove čustvene navade ter se naučila pustiti neprijetne občutke za seboj. Svoje življenje boš izpolnila s tistimi občutki, ki te najbolj osrečujejo in izpolnjujejo. 

GLOBOKO POVEZANOST S SEBOJ

Zelo natančno boš vedela, kdo si, kam si namenjena in kaj je zate v življenju resnično pomembno. Ne boš več brezglavo drvela skozi življenje oziroma bila kar naprej na voljo za zgolj za izpolnjevanje zahtev, potreb in želja tvoje okolice, med tem ko zate v tvojem lastnem življenju ne bi bilo več pravega prostora. 

SAMOZAVEST IN VERO VASE

Zavedati se boš začela, da si vredna in sposobna še marsičesa, ne zgolj tistega, kar se ti je zdelo mogoče do sedaj. Upala si boš zastaviti pomembne nove cilje in začela veliko bolj ceniti sama sebe in zaupati vase.  

NAVDIH ZA KREIRANJE SVOJEGA SANJSKEGA ŽIVLJENJA

Imela boš jasno, navdihujočo smer za svoje življenje, in boš znala pri uresničevanju svojih ciljev in sanj izkoristiti naravno motivacijo, ki jo ljudje ves čas nosimo v sebi, pa tega običajno sploh ne vemo. Pri doseganju svojih ciljev se ti zato ne bo več treba mučiti z močjo volje ali se bati, da motivacijo izgubiš.

OBČUTEK SMISLA IN NADZORA NAD ŽIVLJENJEM

Ne boš več zgolj na milost in nemilost prepuščena toku življenja, temveč boš postala zavestna kreatorka svojega življenja z globokim občutkom moči, smisla in nadzora nad življenjem. 

V OKVIRU PROGRAMA TE ZA ZGOLJ 19,90 EUR ČAKAJO

 

3-DELNI VIDEO TEČAJ

ZALJUBLJENA V 2021: POT DO SEBE

3-delni e-tečaj “Zaljubljena v 2021: Pot do sebe” te bo naučil, kako vzeti svoje življenje in svojo srečo v svoje roke, se globoko povezati s seboj, ugotoviti, kaj ti je resnično pomembno, ustvarjati v svojem življenju obilico pozitivnih občutkov, zastaviti jasno, navdihujočo smer za svojo prihodnost ter ustvarjati sedanjost in prihodnost, v kateri boš preprosto zaljubljena. 

DELOVNI ZVEZEK

ZALJUBLJENA V 2021: POT DO SEBE

Delovni zvezek “Zaljubljena v 2021: Pot do sebe” te bo sistematično, korak za korakom vodil do tega, da teorijo e-tečaja preneseš tudi v prakso ter čisto konkretno zastaviš vse ključne elemente za svojo globoko notranjo izpolnitev in praktičen uspeh. Delovni zvezek prejmeš v elektronski obliki. 

LETNI PLANER

ZALJUBLJENA V 2021

Letni planer “Zaljubljena v 2021” ti bo skozi enostaven, 5-minutn dnevni ritual skozi celotno leto omogočal, da ostajaš globoko povezana s seboj in s tistim, kar ti je resnično pomembno, skrbel bo za to, da bo v tvojem življenju vedno več lepih, prijetnih občutkov, pomagal ti bo krepiti tvojo samozavest in samopodobo ter ti omogočil, da navdahnjeno in z veseljem uspešno uresničiš svoje cilje in sanje. Planer prejmeš v elektronski obliki. 

VIDEO PREDAVANJE

KAKO PREMAGATI STRES IN SI USTVARITI NOTRANJI MIR – VEDNO IN POVSOD

Stres ni nekaj, kar bi obstajalo ali se dogajalo zunaj nas. Stres je vedno zgolj naš odziv na dogodke in okoliščine našega življenja oziroma na naše lastne misli v zvezi z njimi. Z napotki in razlagami, ki jih prejmeš v tem predavanju, boš lahko močno zmanjšala stres v svojem življenju ter doživljala veliko več notranjega miru, ne glede na to, kaj se dogaja okrog tebe. 

TRANSMEDITACIJA

NOTRANJI MIR IN LJUBEZEN

Ta transmeditacija te bo popeljala globoko v občutke notranjega miru ter ti omogočila, da tudi v svojem vsakdanjem življenju začneš izkušati vedno več miru in vedno manj drame. Pomagala ti bo še, da izkusiš globoke občutke ljubezni in se rešiš morebitnih zamer. 

VIDEO PREDAVANJE

TRIJE ENOSTAVNI KORAKI DO VEČ SAMOZAVESTI IN VERE VASE

Samozavest ni supermoč, s katero se rodiš ali pa ne, temveč veščina, ki jo lahko razvije vsakdo, tudi ti. Predavanje ti bo pomagalo, da začneš veliko bolj verjeti vase ter delovati na takšen način, da se bo tvoja samozavest tudi v prihodnje krepila. 

Vse gradivo programa je v elektronski obliki.

CELOTEN PROGRAM Z VSEMI DARILCI BO TVOJ ZA ZGOLJ 19,90 EUR.

NAROČAM

NEKAJ VTISOV DOSEDANJIH UPORABNIC PROGRAMA

ŽAL MI JE SAMO, DA TEGA NISEM VEDELA 10 LET NAZAJ

Delo na sebi z Marjetkinim pristopom je zelo enostavno, zabavno in predvsem prinaša odlične rezultate. Ko veš, k čemu v življenju stremiš in v kakšnih občutkih želiš živeti (ne glede na zunanje situacije), se vse postavi na svoje mesto in lahko uživaš v življenju. Njeni primeri in razlage so tako preprosti, da mi je žal samo, da tega nisem vedela 10 let nazaj. Marjetka, 100-krat hvala iz srca.

MAJA KRIŽAN, VRHNIKA

KO BI LE PREJ SPOZNALA, KAKO PREPROSTO JE

Življenje me je dobro razmetavalo sem in tja. Butalo ob skale. Zunanje okoliščine so vladale mojemu notranjemu svetu. Dokler te nisem srečala. S tvojo pomočjo spoznavam pretkane igrice lastnega uma in se osvobajam njegove ječe. In z menoj ostajaš vsako jutro, ko se s pomočjo planerja še bolj usidram v svoj center. Ko bi le prej spoznala, kako preprosto je! Marjetka, hvala ker si.

KRISTINA UMEK, TRBOVLJE

NI VEČ ZMEDE, PANIKE IN NEPOTREBNIH STISK

Draga Marjetka, želim ti sporočiti, da je s tvojo pomočjo moje življenje dobilo smisel. Znanja in veščine, ki sem jih dobila na tvojem tečaju, so mi popolnoma spremenili pogled na življenje. Najbolj me je ‘prebudilo’ zavedanje, da sama odločam o svojih občutkih in izbiram pogled na svet ne glede na to, kaj se dogaja okrog mene. S pomočjo rokovnika “Zaljubljena v 2020” sem uspela naravnati svoj kompas, da z željenimi občutki uspešno krmarim skozi dan. Moj dan je bolj organiziran, ni več zmede, panike in nepotrebnih stisk,  jaz pa imam več časa zase in za svojo rast. Hvala ti iz srca! 

KARMEN MODIC, VELIKE LAŠČE

ZDAJ VEM, KAJ HOČEM, IN VEM, KAM GREM

Draga Marjetka, tvoj sistem mi je prinesel točno to, kar sem potrebovala. S pravimi vprašanji in usmeritvami sem končno našla tisto jasnost v sebi, da zdaj vem, kaj hočem, in vem, kam grem. S tem pristopom sem se tudi naučila najti stik s svojim bistvom in se odlepila od zunanjih vplivov ter bolečin preteklosti.

MOJCA MAVC MAVER, VELIKE LAŠČE

OLAJŠANJE IN LAHKOTNOST

Marjetka, iskreno sem hvaležna za tvoj program in planer, ki sta mi resnično prinesla olajšanje in lahkotnost v življenje. S pomočjo tvojih sistematičnih vprašanj in usmeritev sem vsak dan lahko držala fokus na stvari, ki mi res veliko pomenijo v življenju, hkrati pa sem se nehala stresirati za stvari, na katere nimam nikakršnega vpliva in so zunaj mene. In življenje je kar naenkrat postalo lepo ne glede na dogodke okoli mene, ker ga kreiram sama. Priporočam vsem, ki se želijo naučiti pozitivnega in lahkotnega pogleda na zunanje dogodke, imeti nadzor nad svojimi mislimi in na ta način živeti umirjeno življenje. Marjetka te resnično pripelje do transformacije misli na lahkoten način.

SAŠA TORKAR, KRANJ

POGOSTA VPRAŠANJA

Za začetek predelaš 3-delni video tečaj in delovni zvezek “Zaljubljena v 2021: Pot do sebe”, ki sta ključni del programa. Pomagala ti bosta, da prevzameš svoje življenje in svojo srečo v svoje roke, se globoko povežeš s seboj, ugotoviš, kaj ti je zares pomembno ter zastaviš jasno, navdihujočo smer za svojo prihodnost. 

Za tem pa te čaka letni planer, ki je predvsem planer tvoje lastne sreče in uspeha. Skozi 5-minutni dnevni ritual ti bo pomagal, da ostaneš povezana s seboj in s tistim, kar ti je najbolj pomembno, da iz dneva v dan ustvarjaš kar največ lepih, pozitivnih občutkov, da krepiš svojo samozavest, samopodobo in vero vase ter ostajaš navdahnjena za uresničevanje svojih ciljev in sanj. 

Tudi če boš planer uporabljala zgolj nekajkrat tedensko, in ne prav vsak dan, lahko pričakuješ velike pozitivne rezultate na vseh omenjenih področjih.  

Prejela boš elektronsko sporočilo, v katerem bo povezava do vseh elementov programa. Vse gradivo je v elektronski obliki. 

Krasno, upam, da sta ti program in letni planer dobro služila. V tokratni verziji te čaka nova različica e-tečaja in dve bonus predavanji, zraven pa je seveda tudi letni planer za leto 2021, da lahko tudi v prihodnje ostajaš globoko povezana s seboj ter na enostaven način ustvarjaš čim več občutkov, ki so ti najbolj pomembni, in lahkotno uresničuješ svoje cilje in sanje.  

3-delni e-tečaj obsega cca. 2,5 ure video gradiva. Izpolnjevanje delovnega zvezka ti bo vzelo nekaj ur, letni planer pa bo v zgolj 5 minutah dnevno skrbel za tvojo notranjo izpolnitev, samozavest in navdahnjeno uresničevanje tvojih ciljev in sanj. 

Ves ta čas se ti bo seveda močno obrestoval in zagotovo prinesel v tvoje življenje navdušujoče pozitivne spremembe. 

Vse gradivo bo trajno dostopno, tako da se prav nikamor ne mudi. Če ga ne utegneš predelati takoj ob nakupu, bo vsekakor počakalo do ustreznega trenutka, ko bo čas prav tudi zate. 

Delovni zvezek je mogoče izpolnjevati v elektronski obliki, lahko pa ga tudi natisneš in ga izpolniš ročno izpolniš – kot ti je ljubše. 

Letni planer je namenjen ročnemu izpolnjevanju – zahteva le nekaj besed oziroma vrstic dnevno, in ko jih zapišeš z roko, se boš z njimi najbolj globoko povezala ter bila tako deležna kar najboljših pozitivnih rezultatov. 

Vsebina posameznih mesecev letnega planerja je pregledno shranjena v ločenih datotekah in jih lahko natisneš vse naenkrat, lahko pa sproti natisneš zgolj vsebino tekočega meseca. 

Letni planer obsega uvodne strani s koledarjema za leti 2021 in 2022 ter prostor za povzetek ključnih ugotovitev in odločitev, ki ti jih bosta prinesla e-tečaj in delovni zvezek. 

Sledi 12 delov za vsak mesec leta, kjer te čakajo naslovnica meseca, uvodna navdihujoča misel, mesečni koledar, pregled preteklega meseca, načrt in navdih za prihajajoči mesec ter po ena stran za vsak dan meseca – dnevne strani so glavni in najpomembnejši del planerja.

Letni planer je predvsem planer tvoje lastne sreče, izpolnitve ter uspeha pri uresničevanju tvojih ciljev in sanj. Da boš imela vse na enem mestu, pa ima vsak dan v mesecu na spodnjem delu strani tudi prostor za tvoj dnevni urnik oziroma seznam dnevnih obveznosti. Ure niso vnaprej zapisane, je pa predviden prostor zanje, tako da lahko vsak dan v svoj urnik vneseš do 12 časovno opredeljenih obveznosti. 

Da, vsekakor. Oddaj naročilo in v opombo dopiši, da želiš program podariti kot darilo, pa urediva vse potrebno, da pride v prave roke. 

Da, če ga predelaš in v tvoje življenje ne bo prinesel čudovitih sprememb in pozitivnih premikov, mi to samo javi, in brez nadaljnih vprašanj in komplikacij ti povrnem investicijo vanj. 

Če imaš še kakšno vprašanje in na tej strani ne najdeš odgovora, mi lahko pišeš na marjetka@marjetkaperme.si, in ti odgovorim, kakor hitro utegnem.

V ZGOLJ 5 MINUTAH DNEVNO

bo planer “Zaljubljena v 2021” poskrbel za to, da boš globoko povezana s seboj in s tistim, kar ti je resnično pomembno, da bo tvoje življenje vedno bolj izpolnjeno s pozitivnimi občutki, da bosta rasla tvoja samozavest in vera vase ter da boš lahkotno in z navdušenjem uspešno uresničevala svoje cilje in sanje. 

NAROČAM

ŠE NEKAJ VTISOV DOSEDANJIH UPORABNIC PROGRAMA

NE VEM, ČE ZMOREM NAJTI PRAVE BESEDE

Draga Marjetka, ne vem, če zmorem najti prave besede, s katerimi bi lahko opisala spremembo svojega življenja skozi uporabo notranje navigacije, katere sem se naučila v tvojem tečaju. Veliko sem imela predhodnega znanja, a tako prizemljeno, kot si me ti vodila skozi primere, me ni tega naučil se nihče. Uporaba čustvenega kompasa oziroma notranje navigacije mi je res popolnoma spremenila dojemanje življenja. Kakšna moč se je prebudila v meni ob zavedanju, da jaz kreiram svoj dan! Noro, noro se veselim prav vsakega dne na novo, moja pozornost pa je vedno v meni in na tem, kako se v posamezni situaciji počutim. Srčna hvala za vse prenešeno znanje.

DRAGICA LAH, PTUJ

ZAUPAM VASE IN VEM, DA BOM PRIŠLA DO KONCA

Marjetkin program je zelo dober, planer “Zaljubljena v 2020” pa doda še tisto piko na i, da dosti lažje uresničujem cilje. Sem vodena v točno določeno smer in ne “plavam” med svojimi željami ali problemi, ampak se osredotočam na vsak korak posebej, zaupam vase in vem, da bom prišla do konca. Priporočam vsakomur, ki ima v življenju sanje, a ne ve, kako se jih lotiti, da ne bi v procesu njihovega uresničevanja obupal. 

MAJA HOJSAK, LJUBLJANA

NEVERJETNO POZITIVEN UČINEK

Marjetkin planer “Zaljubljena v 2020” je imel name velik vpliv. Pomagal mi je ohraniti fokus, se posvetiti želenim občutkom in razmišljati o ustreznih aktivnostih. Zmagovalna kombinacija, s katero sem dosegla in ohranila jasnost in notranji mir. Name je imelo izpolnjevanje planerja neverjetno pozitiven učinek in sem se zares zaljubila vase in v leto 2020.

DIANA RUTAR, ŠMARJE – SAP

ZMANJKALO PROSTORA ZA NEGATIVIZEM

Draga Marjetka, sedaj te toliko že poznam, da sploh nisem dvomila, da bom s pomočjo tvojega rokovnika skreirala posebno leto 2020. Marsikdo bi me debelo pogledal, češ kaj govorim, saj je bilo leto 2020 ja en sam kaos in bi ga najraje zbrisali iz spomina, koledarja. Ampak ne jaz. S pomočjo rokovnika sem se uspela vsak dan posebej dati v pozitivo, dobre občutke, vsakič znova sem občutila hvaležnost, se spomnila, kaj vse imam, in vsak dan znova sem pri sebi odkrila kakšno svojo dobro lastnost, za katero sploh nisem vedela, da jo imam. In vse to na tako preprost način. Ob vsem tem je zmanjkalo prostora za ukvarjanje z drugimi, negativizem, strahove. Sedaj še bolj vem, da sem sama kreator svojega življenja. Hvala.

KARMEN KERN, KRANJ

DANES SE IMAM VELIKO RAJE

Planer “Zaljubljena v 2020” je veliko več kot planer. Pomagal mi je, da sem vedno vedela, kam hočem, in moje življenje je postalo lahkotnejše. Znebila sem se dvomov, pridobila sem na času, skratka moje življenje je postalo lepše, saj sem bila fokusirana na tisto, kar mi je šlo. Naučila sem se ceniti male korake, ki so me vodili v želeno smer. Planer mi je pomagal, da sem te korake videla, da sem lahko vedno znova pogledala svojo pot. Tako se je moja samozavest krepila. Danes se imam veliko raje. Planer priporočam vsem, ki si želijo pristnosti, bolj lahkotnega življenja in več veselja v svojem življenju. 

NATALIJA PRISTAVEC, MOJSTRANA

Z NAKUPOM NE TVEGAŠ NIČESAR 

Če program predelaš in z njim ne boš zadovoljna, mi to samo sporoči, pa ti brez vprašanj in komplikacij povrnem tvojo investicijo vanj.

PODARI SI PRILOŽNOST

ter vzemi svoje življenje in svojo srečo v svoje roke. 

Drame, kaos, nezadovoljstvo, nemoč, nezaupanje vase, brezglavo drvenje skozi življenje brez občutka nadzora in smisla ter pomanjkanje uspehov, volje in motivacije lahko postanejo stvar preteklosti. 

Program in planer “Zaljubljena v 2021” ti bosta na zares enostaven način pomagala, da zaživiš sproščeno in lahkotno, z občutkom moči, smisla in nadzora nad življenjem ter da samozavestno in navdahnjeno uresničuješ svoje cilje in sanje. 

Skupaj z vsemi darilci bosta tvoja za samo 19,90 EUR. 

PROGRAM SEM ZATE USTVARILA MARJETKA PERME

Sem trenerka nevrolingvističnega programiranja (NLP-ja) in avtorica treh knjig s področja osebnega in poslovnega uspeha (četrta pa se ravnokar piše :-).

Včasih sem bila prava kraljica drame. Živela sem v občutkih nemoči in nesmisla ter se počutila kot žrtev tega sveta ter ljudi in dogodkov v njem. 

Moje življenje se je začelo po hitrem postopku spreminjati na bolje, ko sem pridobila dragocena znanja o tem, da lahko upravljamo s svojimi mislimi, občutki, odzivi, samopodobo ipd. ter tako načrtno kreiramo življenje po svoji meri neodvisno od zunanjih okoliščin. 

Ključna načela in smernice, ki mi pomagajo tako pri doseganju vsakodnevne notranje izpolnitve kot pri uresničevanju mojih ciljev in sanj, sem združila prav v programu “Zaljubljena v 2021”. 

Navdušena sem nad tem, česa vsega je človek sposoben, ko ga opremiš z ustreznim znanjem in strategijami, zato sem z dušo in srcem predana temu, da preko svojih knjig, e-tečajev, svetovanj ter izobraževanj v živo pomagam ljudem do osebnih in poslovnih dosežkov in transformacij. 

V veliko veselje in čast mi bo, če bom lahko pomagala tudi tebi. 

© 2020 MARJETKA PERME