PRIDRUŽI SE NAM NA BREZPLAČNEM 4-DNEVNEM SPLETNEM TRENINGU

KAKO S POMOČJO NEVROLINGVISTIČNEGA PROGRAMIRANJA (NLP-JA) DO VEČ SVOBODE V ŽIVLJENJU

FACEBOOK, 14.-18.9.2023

(Z MOŽNOSTJO KASNEJŠEGA OGLEDA POSNETKOV)

PRIJAVLJAM SE
POSVETILI SE BOMO štirim področjem, ki so tesno povezana s tem, kako svobodnO BOMO ŽIVELI IN se počutiLI, in sicer

svobodi na področju

 • čustev, občutkov in odzivov
 • medosebnih odnosov in komunikacije
 • dojemanja sebe ter uresničevanja svojih ciljev
 • razumevanja svojega nezavednega uma. 

Zunanji svet pred nas postavlja vedno več zahtev, obremenitev in omejitev.

Imamo v takšnem svetu sploh še realne možnosti za to, da bi zares živeli in dihali svobodno?

Vsekakor jih imamo, se bomo pa morali začeti zavedati dejstva, da resnična svoboda prihaja od znotraj, in se jo naučiti ustvariti.

Ko se podamo na to pot, si lahko obetamo velike pozitivne spremembe, ne glede na to, kaj se dogaja v svetu okrog nas. 

1. DAN (ČETRTEK, 14.9.2023)

SVOBODA NA PODROČJU NAŠIH ČUSTEV, OBČUTKOV IN ODZIVOV

Naše življenje je lahko zgolj toliko lahkotno in svobodno, kolikor so lahkotni in svobodni občutki, ki jih doživljamo. Na zunaj je lahko vse idealno, a če v sebi nosimo težo in doživljamo dramo, imamo težko in drame polno življenje.

Na srečo pa velja tudi obratno: na zunaj je situacija lahko vse prej kot rožnata, a če smo znotraj sebe ustvarili mir, sproščenost in svobodo, bomo imeli mirno, sproščeno in svobodno življenje. Ne glede na zunanje okoliščine!

SPOSOBNOST RAVNANJA IN UPRAVLJANJA Z NAŠIMI ČUSTVI, OBČUTKI IN ODZIVI, JE NAJPOMEMBNEJŠI KLJUČ DO SVOBODE, ZATO SE JI BOMO POSVETILI NA PRVEM DNEVU NAŠEGA TRENINGA.

2. DAN (PETEK, 15.9.2023)

SVOBODA V MEDOSEBNIH ODNOSIH IN KOMUNIKACIJI

Če pogledamo svet zunaj sebe, verjetno nič v njem ne more tako zamajati našega miru, kot so drugi ljudje ter odnosi in komunikacija z njimi.

Samo pomislite na to, kolikokrat ste se počutili jezne, žalostne, prizadete, nemočne, neslišane, prestrašene, ničvredne, nesposobne – skratka, nesvobodne – zaradi besed, dejanj in odnosa drugih ljudi. Ni treba, da se takšno stanje nadaljuje.

DRUGI DAN NAŠEGA TRENINGA SI BOMO ZATO POGLEDALI, KAKO SI LAHKO ZAGOTOVIMO ČIM VEČ SVOBODE V ODNOSIH IN KOMUNIKACIJI Z DRUGIMI LJUDMI, TAKO DA BOMO PO ENI STRANI SLIŠANI, PO DRUGI STRANI MIRNI ZNOTRAJ SEBE, NE GLEDE NA POČETJE DRUGIH.

3. DAN (NEDELJA, 17.9.2023)

SVOBODA PRI DOJEMANJU SEBE IN URESNIČEVANJU SVOJIH CILJEV

Kadar nam kdo postavi omejitve od zunaj, se jih takoj zavemo in jih poskušamo odpraviti. Pogosto pa se ne zavedamo tega, da smo največja ovira sebi prav mi sami – s svojo slabo sampopodobo, pomanjkanjem samozavesti in poguma, z omejujočimi prepričanji, s pomanjkanjem jasnosti in vizije ipd.

NA NAŠEM TRETJEM SREČANJU BOMO ZATO POSKRBELI ZA TO, DA NE BOMO UJETNIKI SAMIH SEBE, TEMVEČ SE BOMO ZAVEDLI SVOBODE, KI JO IMAMO NA PODROČJU USTVARJANJA ŽIVLJENJA, KAKRŠNO SI ŽELIMO.

4. DAN (PONEDELJEK, 18.9.2022)

SVOBODA ONKRAJ NAŠEGA ZAVEDNEGA UMA

Nekaterih izzivov in omejitev ne bomo mogli rešiti na zavedni ravni. Da ne ostanemo ujetniki omejitev zavednega, bomo pokukali onkraj, v naš nezavedni um in v to, kako nam lahko pomaga do več svobode v življenju.

POGLEDALI PA SI BOMO TUDI, KAKO LAHKO IZKORISTIMO NESLUTENE POTENCIALE SVOJEGA NEZAVEDNEGA UMA IN SI TAKO PO ŠE LAŽJI POTI USTVARIMO SVOBODNO ŽIVLJENJE PO LASTNI MERI, PO KAKRŠNEM HREPENIMO IN KAKRŠNO SI ZASLUŽIMO.

Izobraževanje pri Marjetki ni bilo zgolj izobraževanje, bilo je mnogo več. Zgodile so se magične stvari in veliki premiki. Ne zmore vsak pustiti takega pečata.

TINA ŽELEZNIK, DIVAČA

KAKO BO VSE SKUPAJ POTEKALO

Po prijavi prejmete elektronsko sporočilo s povezavo do Facebook skupine, kjer bodo brezplačna predavanja v živo (Facebook live) potekala med 14. in 18.9.2023, vsakič ob 18. uri in v trajanju cca. 90 min.

Predavanja lahko spremljate v živo ali pa kasneje v posnetku, ko vam najbolj ustreza.

Na voljo bom tudi za vaša vprašanja in pomoč pri vaših konkretnih izzivih, tako da boste lahko zadihali in zaživeli (še bolj) svobodno.

PRIJAVLJAM SE

ZA KAJ PRI NEVROLINGVISTIČNEM PROGRAMIRANJU (NLP-JU) PRAVZAPRAV GRE?

Za malce kompliciranim imenom se ne skriva nič drugega, kot zelo enostavne tehnike in orodja, s pomočjo katerih lahko ustvarimo življenje po svoji meri.

NLP nam na zelo praktičen način pomaga, da postanemo gospodarji svojega življenja:

 • nauči nas učinkovito upravljati s svojimi občutki, mislimi in odzivi, samozavestjo, samopodobo in motivacijo
 • pomaga nam pri premagovanju nekoristnih navad, strahov, omejujočih prepričanj in obremenjujočih preteklih izkušenj
 • pripelje nas globlje v stik s seboj ter svojimi resničnimi željami in cilji
 • opremi nas s strategijami za uspešno uresničevanje ciljev
 • omogoči nam izkoristiti potenciale svojega nezavednega uma
 • zelo pomemben del pa namenja tudi ustvarjanju konstruktivni medosebnih odnosov ter učinkoviti komunikaciji in vplivu na soljudi.

“Marjetka, zakaj pa nam tega znanja in veščin ne posredujejo že v šoli, ko pa so tako enostavni in učinkoviti?” je najpogosteješe vprašanje, ki ga slišimi ob začetkih naših NLP treningov.

Ne vem, pač še nismo tam, ko bi nas šola opremljala z znanji, ki bi nam omogočila živeti srečno, lahkotno, uspešno, izpolnjeno in zares svobodno.

Zato izkoristite tokratno priložnost in se nam pridružite.

PRIJAVLJAM SE

” … VRHUNSKO IZPELJAN TEČAJ … NAJBOLJE NALOŽEN DENAR DOSLEJ … “

Marjetka, zahvaljujem se ti za vrhunsko izpeljan tečaj NLP praktik. V življenju sem potrkal že na številna vrata v iskanju odgovorov na najpomembnejša življenjska vprašanja (šola, gimnazija, 4 fakultete, seminarji, delavnice…), pa sem vedno  odšel domov vsaj delno razočaran in nezadovoljen nad rezultati, šolskim sistemom, ljudmi in posledično sam nad sabo.Dokler nisem doživel NLP pri tebi. Tu sem prvič dobil odgovore na vsa vprašanja, ki sem  jih postavil, včasih mi jih pa niti postaviti ni bilo treba. Življenje je dobilo nov in tudi višji, celo  najvišji smisel. Najbolje naložen denar doslej, s tem znanjem je veliko lažje živeti in uspeti. 

PETER DELLA BIANCA, SOČA

»…ČE NE BI ŠLO ZA MOJO ZGODBO, NE BI NIKOLI VERJELA, DA JE MOGOČE …«​

Tečaji NLP-ja pri Marjetki so edinstveni in neponovljivi!Pri njej ne dobiš samo informacij in vrhunsko predstavljenega teoretičnega znanja, ampak s pomočjo orodij in pripomočkov (beri: različnih NLP tehnik), ki jih preizkusiš na lastni koži, doživiš hude transformacije, ki ti spremenijo življenje za vedno. Če ne bi šlo za mojo zgodbo, ne bi nikoli verjela, da je mogoče razbijanje z vrati, “horror” filme v svoji glavi in dramo zamenjati s stanjem notranjega miru, da je mogoče strah in obtoževanje drugih za lasten neuspeh nadomestiti s samozavestjo, odločnostjo in jasnimi cilji ter da se lahko energetsko iztrošena mati dveh otrok in skrbna žena spremeni v mentorico in duhovno vodjo sebi in svojim najbližjim. Hvaležna sem za mojo najboljšo izbiro v življenju!

NATAŠA LENARČIČ, GROSUPLJE

»… TO, KAR SI NAM DALA TI, JE RES NEKAJ POSEBNEGA …«​

Draga naša Marjetka! Bolj ko se družim in pogovarjam z drugimi, bodisi “običajnimi” ljudmi bodisi z ljudmi iz NLP – tečajniki in trenerji – bolj ugotavljam, da je to, kar si nam dala ti, res nekaj posebnega. Nekaj, kar lahko da samo nekdo, ki je pri svojem delu ne samo s telesom, ampak tudi z dušo in srcem. Samo ljudje, ki delujejo iz svojega srca, so sposobni česa takšnega, kot si nam dala ti. Tudi v primerjavi z drugimi sferami izobraževanj je to, kar smo imeli čast doživeti s tabo, prav zares unikatno. Hvala ti in še enkrat hvala, da te je vesolje poslalo na mojo pot, da sem imel srečo, čast in veselje srečati se s tabo, te spoznavati in spoznati in da lahko s tabo nadaljujem to pot.

FRANJO ROZMAN, CELJE

»… POT V OSEBNO SVOBODO IN ZAENKRAT NAJBOLJŠA INVESTICIJA V MOJEM ŽIVLJENJU …«​

Ko sem se v življenju znašla na mrtvi točki, ko sem ostala brez idej in poguma, kako naprej, ter v čustvenem krču, sem po “naključju” opazila in se udeležila brezplačne NLP delavnice in kasneje izobraževanja NLP praktik. Čeprav sem bila najprej malo skeptična, je bilo to najboljše zdravilo za mojo dušo. S pomočjo tebe, Marjetka, NLP tehnik in seveda sošolcev, s katerimi smo lahko odkrito govorili o svojih problemih in strahovih, sem se uspela iztrgati iz krča, predelati v tistem trenutku najbolj bolečo temo v mojem življenju in sprejeti odločitve, na katere prej nisem upala pomisliti. Največ mi pomenijo zame osvobajajoča spoznanja o tem, da čeprav je velikokrat videti drugače, je moje življenje v mojih rokah. NLP dojemam kot pot v osebno svobodo in zaenkrat najboljšo investicijo v mojem življenju.

TJAŠA GRUBIŠIČ, LJUBLJANA

»… BISTVENE SPREMEMBE … V LE PARIH MINUTAH …«​

Odločitev in investicija časa v program NLP praktik je bila ena boljših, kar sem jih sprejel v življenju. Bili smo fantastična skupina, vladala je neverjetna energija med udeleženci, minilo pa je veliko prehitro. Čutim, da sem pri sebi naredil bistvene spremembe, ki me bodo podpirale v življenju in gnale pri nabiranju novega znanja.  Podajanje znanja s strani Marjetke je bilo zelo profesionalno, kar se je pokazalo na spremembah samih tečajnikov že v začetni fazi in v nadaljevanju. Sam sem naredil ogromno spremembo na določenem področju, ki me je kar nekaj let mučilo, ona pa mi je to spremembo omogočila v le parih minutah, za kar ji bom vedno hvaležen. Marjetka je fantastična trenerka nevrolingvističnega programiranja – ne odlašajte in pričnite z NLP praktikom pri njej.

JURE GAŠPERŠIČ, NOVO MESTO

»… POČAŠČENA SEM, DA SEM BILA POKLICANA …«​

Dragi bodoči tečajniki, draga Marjetka! Glede na to, da sem na tem tečaju po zaslugi preteklih tečajnikov, sem vam dolžna predati štafeto po svojih najboljših močeh. Iskanje same sebe me je zaneslo v raziskavo NLP-ja. In le Marjetko so njeni tečajniki tako hvalili. Na nobeni drugi spletni strani ni bilo povedanega toliko in tako lepega kot na njeni. Vračala sem se in prebirala te besede, nejeverna, češ »Kaj pa bodo drugega napisali?« ali »Tako ali tako objavimo samo tisto, kar nam ustreza.« Ampak pri meni je delovalo. Odločila sem se za udeležbo na NLP praktiku in odločitev je bila več kot prava prava. Marjetka je luč, radost in empatija. Mojstrica in carica. In skozi koledarsko in osebno zimo smo se prebudili v pomlad. Počaščena sem, da sem bila poklicana. Hvala iz srca!

MONIKA JEJČIČ MIHELJ, NOVA GORICA

NLP je najkoristnejši vložek vase, Marjetka, ti pa si mojstrica predajanja znanja. Tvoja toplina naredi celotno izkušnjo še lepšo.

TINA RAVNIK, LJUBLJANA

NE ČAKAJTE, DA SE VAM BO SVET ZUNAJ VAS PRILAGODIL IN POSKRBEL ZA VAS.

Za svojo srečo, mir in izpolnitev smo odgovorni sami.

Nič, kar se zgodi zunaj nas, nas dolgoročno ne more osrečiti in osvoboditi.

In nič, kar se zgodi zunaj nas, nam ne more vzeti sreče in svobode, če smo se ju naučili ustvariti od znotraj.

Podarite si ju tudi vi in se nam pridružite.

PRIJAVLJAM SE

Svojo izkušnjo z Marjetkinim NLP-jem in Mastermindom lahko opišem z enim stavkom: Iz temne, žalostne, depresivne jame med oblake v svobodo.

LEA LESKOŠEK, LJUBLJANA

UDELEŽBA NA 4-DNEVNEM SPLETNEM TRENINGU JE BREZPLAČNA, OBVEZNA PA JE PREDHODNA PRIJAVA.

PRIJAVLJAM SE

Z VAMI BOM MARJETKA PERME

Sem trenerka nevrolingvističnega programiranja (NLP-ja), certificirana pri Mednarodni zvezi NLP trenerjev (International NLP Trainers Association – INLPTA), ter avtorica štirih knjig s področja osebnega in poslovnega uspeha.

Kot edina med slovenskimi NLP trenerji sem šolana tudi na priznanem ameriškem Robbins-Madanes Center for Strategic Intervention, ki pod okriljem Anthonyja Robbinsa združuje najučinkovitejše strategije za uresničevanje človeških potencialov ter doseganje trajnih pozitivnih sprememb pri posameznikih in timih.

Veliko bolj kot na svoje teoretično znanje, opravljena izobraževanja in pridobljene certifikate sem ponosna na praktične rezultate, ki jih dosegajo moji tečajniki in klienti.

Le-ti najpogosteje omenijo, da jim je sodelovanje z menoj prineslo:

 • več sproščenosti, radosti in veselja ter manj (ali nič) obremenjevanja s svetom zunaj njih
 • več jasnosti glede tega, kdo so in kam so namenjeni
 • samozavest in pogum, da se lotijo uresničevanja svojih ciljev
 • lepše in prijetnejše medosebne odnose doma in na delovnem mestu
 • karierno napredovanje ter druge uspešno dosežene poslovne in osebne cilje
 • boljše finančne rezultate
 • več veselja do življenja. 

NI DNEVA, KO NE BI BILA IZ SRCA HVALEŽNA ZA TO, DA MI JE DANO POČETI TAKO ČUDOVITE REČI ZA PRAV TAKO ČUDOVITE LJUDI. 

PRIJAVA NA BREZPLAČEN SPLETNI TRENING

“KAKO S POMOČJO NEVROLINGVISTIČNEGA PROGRAMIRANJA (NLP-JA) DO VEČ SVOBODE”

FACEBOOK, 14.-18. SEPTEMBER 2023