Imaš tudi ti dovolj!

Dovolj negativnih občutkov, kot so žalost, strah, stres, jeza in razočaranja?

Dovolj nerazumevajočih in nespoštljivih odnosov ter izčrpujočih medosebnih dram v domačem ali delovnem okolju?

Dovolj občutkov nemoči, manjvrednosti ter nezaupanja vase in v svoje sanje?

Dovolj tega, da si kar naprej na razpolago za izpolnjevanje želja, zahtev in potreb drugih, med tem ko v tvojem lastnem življenju zmanjkuje časa in prostora zate?

Če se najdeš v kateri izmed zgornjih vrstic in si želiš, da bi tvoje življenje postalo lahkotna in radostna pustolovščina, potem si na pravem mestu.

Zate sem namreč pripravila e-tečaj

PREROJENA. SVOBODNA.

KI TI BO OMOGOČIL, DA ŽE V NEKAJ TEDNIH POSTANEŠ SPROŠČENA, RADOSTNA, SAMOZAVESTNA IN ZALJUBLJENA V ŽIVLJENJE, NE GLEDE NA TO, KAKO ZAPLETENA ALI BREZUPNA SE V TEM TRENUTKU ZDI TVOJA SITUACIJA

Na enotaven in povsem praktičen način se boš naučila:

SKUPAJ Z E-TEČAJEM PA PREJMEŠ ŠE VELIK PAKET DARILC IN BONUSOV.

1. MODUL

ČUSTVENO PREROJENA I

Spoznala boš, kako prevzeti nadzor nad svojimi mislimi in občutki, ter se naučila enostavnih tehnik, s katerimi boš lahko v svojem življenju takoj začela ustvarjati občutke sreče, miru, hvaležnosti, veselja in navdušenja. Ne glede na to, kje v življenju se v tem trenutku nahajaš.

IZ VSEBINE: 

 • troja vrata do pozitivnih občutkov in kako lahko enostavno vstopiš skoznje
 • kako se tvoji možgani programirajo na področju čustev in občutkov in kako jih lahko takoj začneš programirati na pozitivne frekvence
 • praktične vaje, s katerimi začenjava krepiti tvojo “čustveno mišico” in te bodo že v prvih dneh čustveno povsem prerodile – zagotavljam!
2. MODUL

ČUSTVENO PREROJENA II

Pokazala ti bom, kako se učinkovito izogniti temu, da bi bili tvoja sreča in tvoj mir odvisni od okolice, ter ti razkrila učinkovit “trik”, s katerim boš svoje življenje na enostaven način še bolj globoko prepojila s pozitivnimi občutki.

IZ VSEBINE: 

 • kako prevzeti krmilo svojega življenja povsem v svoje roke in poskrbeti za to, da tvoja sreča in mir ne bosta več odvisna od drugih
 • najpomembnejša skrivnost na področju upravljanja s čustvi, od katere je odvisno, ali bo tvoja glava ustvarjala in doživljala pekel ali nebesa
 • praktične vaje, s katerimi intenzivno, pa hkrati lahkotno in zabavno nadaljujeva trening pozitivnih občutkov – čaka te še globlji čustveni preporod!
3. MODUL

NEGATIVNI OBČUTKI, ADIJO – POSTAJAM SVOBODNA

Ja, včasih bodo na tvoja vrata potrkali negativni občutki. Z znanji in veščinami, ki jih pridobiš na tem modulu, jih boš znala odsloviti oziroma jih transformirati, tako da ti v življenju ne bo treba po nepotrebnem trpeti.

IZ VSEBINE: 

 • enostavne tehnike in strategije, s katerimi si lahko hitro pomagaš odpraviti negativne občutke in jih transformirati v pozitivne
 • strategije, ki ti bodo pomagale osmisliti in predelati tudi najtežje, najbolj boleče in na videz povsem nesmiselne in nepotrebne dogodke in situacije
4. MODUL

IZSTOPAM IZ DRAME MEDOSEBNIH ODNOSOV V ŠE VEČ SVOBODE

Končno boš lahko zaključila medosebne drame, se močno razbremenila v odnosu do drugih ljudi ter začela ustvarjati veliko lepše in bolj izpolnjujoče odnose doma in v delovnem okolju. Neprecenljivo, ti zagotavljam!

IZ VSEBINE:

 • ključna dejstva, ki jih moraš poznati o drugih ljudeh, če ne želiš doživljati drame v povezavi z njimi
 • formula za izstop iz medosebnih dram – enostaven model, ki bo za vedno spremenil, kako drugi ljudje vplivajo nate
 • praktične vaje za razreševanje in zaključevanje bolečine in dram v medosebnih odnosih
5. MODUL

SAMOZAVESTNA SEM IN VERJAMEM VASE

Tisto, kar je bilo, in tisto, kar šele bo v tvojem življenju, sta lahko dve povsem različni zgodbi. Če le imaš ustrezno samozavest, sampodobo in vero vase. Ko spremeniš pogled nase, lahko začneš ustvarjati povsem novo, drugačno življenje, ki se ti je morda do zdaj zdelo dosegljivo zgolj “drugim”. Na tem modulu se lotiva prav tega.

IZ VSEBINE:

 • zakaj nič v tvojem življenju nima tolikšne teže kot jo imajo misli in občutki, ki jih imaš v zvezi s seboj
 • najpomembnejša skrivnost, ki jo moraš poznati v zvezi s samozavestjo in pozitivno samopodobo, ter kako jo uporabiš sebi v prid
 • praktične tehnike in vaje za izgradnjo večje samozavesti in prenovo svoje samopodobe
6. MODUL

ZALJUBLJENA V ŽIVLJENJE

Ne, ne bom te prepustila kar same sebi. Dala ti bom še enostavne, pa zelo učinkovite smernice za to, da boš lahko iz dneva v dan navdahnjeno ustvarjala tako globoko notranjo izpolnitev, obenem pa se uspešno premikala proti uresničitvi svojih ciljev in sanj.

IZ VSEBINE:

 • kako lahko novopridobljena znanja in veščine na najboljši možen način uporabiš za kreiranje svoje sanjske sedanjosti in prihodnosti
 • kako na povsem drugačnih temeljih, kot si jih pozanala do sedaj, zastaviti svoje cilje in sanje – metoda, ki prinaša tako praktične rezultate kot globoko notranjo izpolnitev, in jo res moraš poznati
 • dnevni, mesečni in letni rituali, ki ti bodo zagotovili, da dolgoročno uživaš v rezultatih pridobljenega znanja

ŽE V NASLEDNJIH NEKAJ TEDNIH SE LAHKO TUDI TVOJE ŽIVLJENJE POVSEM SPREMENI.

Na bolje, seveda. 

Tako kot se je spremenilo več sto zadovoljnim preteklim udeležencem. 

NEKAJ NJIHOVIH MNENJ IN VTISOV SI LAHKO PREBEREŠ V NADALJEVANJU.

(V preteklosti je e-tečaj potekal v zaprti Facebook skupini.)

“… KOCKE SE SESTAVLJAJO, STVARI SE ODPIRAJO …”

“… NE MOREM VERJET, DA JE MOŽNO …”

“… ENA BOLJŠIH ODLOČITEV ZAME …”

“… TVOJE RAZLAGE IN ZAGNANOST SO TAKO NAVDIHUJOČE …”

“… POČUTIM SE FANTASTIČNO …”

“… KONČNO NEKAJ, KAR DELUJE …”

“… LAŽJA ZA VSAJ 100 KG V GLAVI …”

“… TO JE TO, KAR ME NIKJER NISO NAUČILI …”

“… DELUJE … HVALA ZA VSE PRAKTIČNE NAPOTKE …”

“… SKRATKA HAPPY, HAPPY …”

“… KAKO GLOBOKO JE PA TO ŠLO DANES …”

OB ZAKLJUČKU TEČAJA

OB PRIJAVI TE TAKO ČAKAJO:

E-TEČAJ “PREROJENA. SVOBODNA. ZALJUBLJENA V ŽIVLJENJE.” – VREDNOST: 147,00 EUR

E-tečaj “Prerojena. Svobodna. Zaljubljena v življenje.” ti bo pomagal, da premagaš negativne občutke, izpolniš svoje življenje z obilico pozitivnih občutkov, izstopiš iz medosebnih dram in izboljšaš medosebne odnose, postaneš veliko bolj samozavestna ter si začneš ustvarjati življenje, v katero boš preprosto zaljubljena.

Obsega: 6 video modulov v trajanju cca. 90 min, 6 delovnih zvezkov s povzetkom teorije in praktičnimi vajami, ki bodo poskrbele za to, da teorijo zagotovo preneseš tudi v prakso, možnost, da prejmeš od mene odgovore na svoja konkretna vprašanja in izzive.

BONUS 1: E-TEČAJ “MINI PARTNERSKA AKADEMIJA” – VREDNOST: 147,00 EUR

“Mini partnerska akademija” ti bo pomagala postaviti zdrave temelje za partnerski odnos, te naučila vsega, kar rabiš vedeti o polarnosti (nasprotju med žensko in moško energijo), brez katere ni trajno izpolnjujočega partnerstva, ter ti razkrila najpomembnejšo formulo, ki jo moraš poznati, če želiš, da ljubezen traja in se ne spremeni v rutino, odtujenost, prepire in bolečino.

Obsega: tri video module v trajanju cca. 60 min.

BONUS 2: E-TEČAJ “ZALJUBLJENA V OBILJE” – VREDNOST: 97,00 EUR

Šestdelni e-tečaj “Zaljubljena v obilje” bo poskrbel za preboj na področju tvoje miselnosti in prepričanj glede denarja ter ti pomagal ustvariti več obilja na finančnem in na drugih področjih življenja.

Obsega: PDF (51 str.) s teorijo ter poglobljenimi, učinkovitimi praktičnimi vajami.

BONUS 3: E-TEČAJ “NEPREMAGLJIVO SAMOZAVESTNA” – VREDNOST: 47,00 EUR

Šestdelni e-tečaj “Nepremagljivo samozavestna” ti bo skozi obilico skrbno izbranih vaj, tehnik in strategij pomagal do še večjega občutka notranje moči in samozavesti ter te pripravil na nove velike zmage v tvojem življenju.

Obsega: PDF (44 str.) s teorijo ter učinkovitimi praktičnimi vajami in nalogami.

BONUS 4: BON ZA UDELEŽBO NA IZOBRAŽEVANU “NLP PRAKTIK” – VREDNOST: 100,00 EUR

Če si boš v prihodnje zaželela, da se nam pridružiš tudi na izobraževanju “NLP praktik”, ki poteka v živo, te v sklopu te ponude čaka še bon v višini 100,00 EUR, ki ga lahko unovčiš ob prijavi.

Veljavnost: 24 mesecev od nakupa e-tečaja.

SKUPNA VREDNOST:

538,00 EUR

TVOJA CENA ZA CELOTEN PAKET: 

97,00 EUR

Ker sem nekajkrat prejela to vprašanje: Ne, ni pomota – vse zgoraj našteto prejmeš za zgolj 97,00 EUR. 

TA E-TEČAJ IN KOMPLET DARILC STA PRAVA IZBIRA ZATE …

 • če se želiš posloviti od neprijetnih občutkov, kot so žalost, strah, stres, jeza, razočaranja, občutek nemoči ipd.
 • če želiš svoje življenje na enostaven način izpolniti z obilico pozitivnih občutkov, kot so mir, hvaležnost, veselje, radost, navdušenje ipd.
 • če bi rada zaključila medosebne drame na vseh področjih življenja in ustvarjala lepše medosebne odnose
 • če  želiš na zares globoki ravni priti v stik s seboj, tako da boš točno vedela, kdo si, kam si namenjena in kaj je resnično pomembno zate, namesto da zgolj izpolnjuješ zahteve in pričakovanja okolice
 • če bi rada več samozavesti, zaupanja vase in sposobnosti, da se postaviš zase in za tisto, kar ti je pomembno  
 • če si želiš enostavnih in učinkovitih strategij za izboljšanje partnerskih odnosov 
 • če si želiš, da bi bilo tvoje življenje v vseh pogledih bolj izpolnjeno in bogato. 

In vse te spremembe boš s pomočjo preprostih praktičnih korakov, skozi katere te bom vodila, lahko dosegla že v nekaj tednih!

Marjetka, hvala ti, ker si se postavila ob bok največjim učiteljem v mojem življenju in mi pokazala, kako preprosto se je v resnici odločiti za srečo.

MOJCA MAVC MAVER, LJUBLJANA

Hvala, Marjetka, za tvoje neprecenljivo znanje, za predanost, za močno voljo, da si tudi sami transformiramo življenje, kot si si ga sama. Hvala, ker verjameš v nas.

URŠKA PETROVČIČ, VRHNIKA

Če ne bi šlo za mojo zgodbo, ne bi nikoli verjela, da je mogoče razbijanje z vrati, “horror” filme v svoji glavi in dramo zamenjati s stanjem notranjega miru, da je mogoče strah in obtoževanje drugih za lasten neuspeh nadomestiti s samozavestjo, odločnostjo in jasnimi cilji ter da se lahko energetsko iztrošena mati dveh otrok in skrbna žena spremeni v mentorico in duhovno vodjo sebi in svojim najbližjim. Hvaležna sem za mojo najboljšo izbiro v življenju!

NATAŠA LENARČIČ, GROSUPLJE

To, kar si nam dala ti, je res nekaj posebnega. Samo ljudje, ki delujejo iz svojega srca, so sposobni česa takšnega.

FRANJO ROZMAN, CELJE

Draga Marjetka! Hvala, ker si. Hvala, ker daješ nekaj, česar se z besedami ne da opisati.

KATJA ŽELEZNIK, DIVAČA

Če želite biti sami svoje sreče kovač, potem je Marjetka pravi naslov, kjer boste to dosegli. Marjetka, hvala, ker si.

VESNA JURKOŠEK, CELJE

Osebnostnega preskoka, ki sem ga naredil, enostavno ne morem opisati, niti s presežniki.

ALJOŠA ZELNIK, KRANJ

Izobraževanje pri Marjetki ni bilo zgolj izobraževanje, bilo je mnogo več. Zgodile so se magične stvari in veliki premiki. Ne zmore vsak pustiti takega pečata.

TINA ŽELEZNIK, DIVAČA

Lahko rečem, da mi je usoda vsekakor namenila nekaj najboljšega, kar človek sploh lahko dobi, in to si ti, Marjetka. Zatorej še enkrat, morda tisočič, vsekakor pa ne zadnjič: neizmerna je moja hvaležnost za vse, kar si mi dala. Si nekaj najboljšega, kar mi je vesolje poslalo na pot do moje pravljice.

JASMINA ŠUMIČ MILENKOVIČ, LJUBLJANA

Najbolje naložen denar doslej, s tem znanjem je veliko lažje živeti in uspeti.

PETER DELLA BIANCA, SOČA

Marjetka je luč, radost in empatija. Mojstrica in carica. In skozi koledarsko in osebno zimo smo se prebudili v pomlad. Počaščena sem, da sem bila poklicana. Hvala iz srca!

MONIKA JEJČIČ MIHELJ, NOVA GORICA

Marjetka, čudovita si. Hvala za vse, kar si nesebično razdajala.

TANJA ŠPICAR, LJUBLJANA

KAKO BO VSE SKUPAJ POTEKALO

Vsakih 8 dni prejmeš dostop do novega video modula (cca. 90 min) ter do pripadajočega pdf gradiva s povzetkom teorije in z enostavnimi, a zelo učinkovitimi praktičnimi vajami, ki bodo poskrbele za to, da teorijo zagotovo preneseš tudi v prakso. 

Dostop do vsega gradiva je trajen, tako da se ti nikamor mudi. Predelaš ga lahko v miru, takrat ko tebi najbolj ustreza. Tudi večkrat, če boš tako želela.

NAROČAM

POGOSTA VPRAŠANJA

Frequently asked question 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi sit amet placerat sapien. Suspendisse potenti. Nullam feugiat blandit mauris, non fringilla urna ultrices vel. Donec id urna consectetur, pellentesque libero rutrum, congue massa.

Frequently asked question 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi sit amet placerat sapien. Suspendisse potenti. Nullam feugiat blandit mauris, non fringilla urna ultrices vel. Donec id urna consectetur, pellentesque libero rutrum, congue massa.

Frequently asked question 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi sit amet placerat sapien. Suspendisse potenti. Nullam feugiat blandit mauris, non fringilla urna ultrices vel. Donec id urna consectetur, pellentesque libero rutrum, congue massa.