ŽELIŠ NA ENOSTAVEN NAČIN KREIRATI ŽIVLJENJE PO SVOJI MERI?

VSE OD IZPOLNJUJOČIH ČUSTEV IN MEDOSEBNIH ODNOSOV PA DO ČISTO KONKRETNIH PRAKTIČNIH USPEHOV IN DOSEŽKOV?

PRIDRUŽI SE NAM NA BREZPLAČNEM 4-DNEVNEM SPLETNEM TRENINGU

KAKO S POMOČJO NEVROLINGVISTIČNEGA PROGRAMIRANJA (NLP-JA) KREIRAM ŽIVLJENJE PO SVOJI MERI

SPLET, 12.-17.2.2024 OB 18.URI

(Z MOŽNOSTJO KASNEJŠEGA OGLEDA POSNETKOV)

PRIJAVLJAM SE

POSVETILI SE BOMO NASLEDNJIM KLJUČNIM PODROČJEM:

1. DAN – 12.2.2024

KREIRANJE POZITIVNIH, IZPOLNJUJOČIH ČUSTEV IN OBČUTKOV

Kvaliteta našega življenja v resnici ni nič drugega kot kvaliteta čustev, ki jih redno doživljamo. Če doživljamo žalost in težo, imamo žalostno in težko življenje. Če doživljamo lahkotnost in veselje, imamo lahkotno in veselo življenje.

Že zgolj s tem, ko se naučimo kreirati pozitivna čustvena stanja, smo torej bistveno izboljšali kvaliteto svojega življenja. Obenem so pozitivna čustva tudi ključno gorivo za doseganje naših praktičnih ciljev in rezultatov.

2. DAN – 14.2.2024

KREIRANJE KONSTRUKTIVNIH medosebniH odnosOV

Kvaliteta naših medoebnih odnosov po nakaterih raziskavah v kar 85 % določa raven našega zadovoljstva in sreče v življenju.

Če si želimo kvalitetnega življenja, bo ključnega pomena, da se naučimo kreirati tudi konstruktivne, izpolnjujoče odnose. Obenem bo naša sposobnost vzpostavljanja kvalitetnih odnosov in vpliva na druge pomembna tudi pri doseganju večine naših praktičnih ciljev.

3. DAN – 15.2.2024

KREIRANJE VIZIJE TER USTREZNE SAMOZAVESTI IN SAMOPODOBE

Za kreiranje življenja po svoji meri bomo poleg jasne, navdihujoče vizije potrebovali tudi ustrezno osebno moč oziroma samozavest in samopodobo, s katerimi bomo zastavljeno vizijo sposobni uspešno uresničiti.

Na našem treningu se bomo na zelo praktičen način posvetili vsemu naštetemu.

4. DAN – 15.2.2024

KREIRANJE NAJBOLJŠE VERZIJE SEBE IN PRESEGANJE OMEJITEV NAŠEGA NEZAVEDNEGA UMA

Novega, drugačnega, boljšega življenja ne bomo mogli kreirati ujeti v stare omejujoče vzorce, ki jih nosimo v svojem nezavednem. Zato si bomo na našem četrtem srečanju pogledali še, kako preseči notranje omejitve svojega nezavednega uma in osvoboditi tiste dele sebe, ki so sposobni ustvariti življenje, ki bo dejansko po naši meri.

PRIJAVLJAM SE

KAKO BO VSE SKUPAJ POTEKALO

Po prijavi prejmete elektronsko sporočilo s povezavo do Facebook skupine, kjer bodo brezplačna predavanja v živo (Facebook live) potekala med 12. in 16.2.2024, vsakič ob 18. uri in v trajanju cca. od 60 do 90 min.

Predavanja lahko spremljate v živo ali pa kasneje v posnetku, ko vam najbolj ustreza.

(Dostop do posnetkov bo omogočen tudi tistim, ki morda nimate Facebook računa.)

Na voljo bom tudi za vaša konkretna vprašanja in izzive, tako da boste lahko še bolj lahkotno in uspešno kreirali življenje po svoji meri.

PRIJAVLJAM SE

Izobraževanje pri Marjetki ni bilo zgolj izobraževanje, bilo je mnogo več. Zgodile so se magične stvari in veliki premiki. Ne zmore vsak pustiti takega pečata.

TINA ŽELEZNIK, DIVAČA

ZA KAJ PRI NEVROLINGVISTIČNEM PROGRAMIRANJU (NLP-JU) PRAVZAPRAV GRE?

Za malce kompliciranim imenom se ne skriva nič drugega, kot zelo enostavne tehnike in orodja, s pomočjo katerih lahko ustvarimo življenje po svoji meri.

NLP nam na zelo praktičen način pomaga, da postanemo gospodarji svojega življenja:

 • nauči nas učinkovito upravljati s svojimi občutki, mislimi in odzivi, samozavestjo, samopodobo in motivacijo
 • pomaga nam pri premagovanju nekoristnih navad, strahov, omejujočih prepričanj in obremenjujočih preteklih izkušenj
 • pripelje nas globlje v stik s seboj ter svojimi resničnimi željami in cilji
 • opremi nas s strategijami za uspešno uresničevanje ciljev
 • omogoči nam izkoristiti potenciale svojega nezavednega uma
 • zelo pomemben del pa namenja tudi ustvarjanju konstruktivni medosebnih odnosov ter učinkoviti komunikaciji in vplivu na soljudi.

Izjemno učinkovite in praktične tehnike NLP-ja so nepogrešljivo orodje najuspešnejših ljudi na različnih področjih življenja, od poslovnega, zasebnega, športnega, itd.

PRIJAVLJAM SE

” … VRHUNSKO IZPELJAN TEČAJ … NAJBOLJE NALOŽEN DENAR DOSLEJ … “

Marjetka, zahvaljujem se ti za vrhunsko izpeljan tečaj NLP praktik. V življenju sem potrkal že na številna vrata v iskanju odgovorov na najpomembnejša življenjska vprašanja (šola, gimnazija, 4 fakultete, seminarji, delavnice…), pa sem vedno  odšel domov vsaj delno razočaran in nezadovoljen nad rezultati, šolskim sistemom, ljudmi in posledično sam nad sabo.

Dokler nisem doživel NLP pri tebi. Tu sem prvič dobil odgovore na vsa vprašanja, ki sem  jih postavil, včasih mi jih pa niti postaviti ni bilo treba. Življenje je dobilo nov in tudi višji, celo  najvišji smisel. Najbolje naložen denar doslej, s tem znanjem je veliko lažje živeti in uspeti. 

PETER DELLA BIANCA, SOČA

»…ČE NE BI ŠLO ZA MOJO ZGODBO, NE BI NIKOLI VERJELA, DA JE MOGOČE …«​

Tečaji NLP-ja pri Marjetki so edinstveni in neponovljivi! Pri njej ne dobiš samo informacij in vrhunsko predstavljenega teoretičnega znanja, ampak s pomočjo orodij in pripomočkov (beri: različnih NLP tehnik), ki jih preizkusiš na lastni koži, doživiš hude transformacije, ki ti spremenijo življenje za vedno.

Če ne bi šlo za mojo zgodbo, ne bi nikoli verjela, da je mogoče razbijanje z vrati, “horror” filme v svoji glavi in dramo zamenjati s stanjem notranjega miru, da je mogoče strah in obtoževanje drugih za lasten neuspeh nadomestiti s samozavestjo, odločnostjo in jasnimi cilji ter da se lahko energetsko iztrošena mati dveh otrok in skrbna žena spremeni v mentorico in duhovno vodjo sebi in svojim najbližjim. 

Hvaležna sem za mojo najboljšo izbiro v življenju!

NATAŠA LENARČIČ, GROSUPLJE

»… TO, KAR SI NAM DALA TI, JE RES NEKAJ POSEBNEGA …«​

Draga naša Marjetka! Bolj ko se družim in pogovarjam z drugimi, bodisi “običajnimi” ljudmi bodisi z ljudmi iz NLP – tečajniki in trenerji – bolj ugotavljam, da je to, kar si nam dala ti, res nekaj posebnega. Nekaj, kar lahko da samo nekdo, ki je pri svojem delu ne samo s telesom, ampak tudi z dušo in srcem.

Samo ljudje, ki delujejo iz svojega srca, so sposobni česa takšnega, kot si nam dala ti. Tudi v primerjavi z drugimi sferami izobraževanj je to, kar smo imeli čast doživeti s tabo, prav zares unikatno. Hvala ti in še enkrat hvala, da te je vesolje poslalo na mojo pot, da sem imel srečo, čast in veselje srečati se s tabo, te spoznavati in spoznati in da lahko s tabo nadaljujem to pot.

FRANJO ROZMAN, CELJE

»… POT V OSEBNO SVOBODO IN ZAENKRAT NAJBOLJŠA INVESTICIJA V MOJEM ŽIVLJENJU …«​

Ko sem se v življenju znašla na mrtvi točki, ko sem ostala brez idej in poguma, kako naprej, ter v čustvenem krču, sem po “naključju” opazila in se udeležila brezplačne NLP delavnice in kasneje izobraževanja NLP praktik. Čeprav sem bila najprej malo skeptična, je bilo to najboljše zdravilo za mojo dušo.

S pomočjo tebe, Marjetka, NLP tehnik in seveda sošolcev, s katerimi smo lahko odkrito govorili o svojih problemih in strahovih, sem se uspela iztrgati iz krča, predelati v tistem trenutku najbolj bolečo temo v mojem življenju in sprejeti odločitve, na katere prej nisem upala pomisliti. Največ mi pomenijo zame osvobajajoča spoznanja o tem, da čeprav je velikokrat videti drugače, je moje življenje v mojih rokah. NLP dojemam kot pot v osebno svobodo in zaenkrat najboljšo investicijo v mojem življenju.

TJAŠA GRUBIŠIČ, LJUBLJANA

»… BISTVENE SPREMEMBE …V LE PARIH MINUTAH …«​

Odločitev in investicija časa v program NLP praktik je bila ena boljših, kar sem jih sprejel v življenju. Bili smo fantastična skupina, vladala je neverjetna energija med udeleženci, minilo pa je veliko prehitro. Čutim, da sem pri sebi naredil bistvene spremembe, ki me bodo podpirale v življenju in gnale pri nabiranju novega znanja.  

Podajanje znanja s strani Marjetke je bilo zelo profesionalno, kar se je pokazalo na spremembah samih tečajnikov že v začetni fazi in v nadaljevanju. Sam sem naredil ogromno spremembo na določenem področju, ki me je kar nekaj let mučilo, ona pa mi je to spremembo omogočila v le parih minutah, za kar ji bom vedno hvaležen. Marjetka je fantastična trenerka nevrolingvističnega programiranja – ne odlašajte in pričnite z NLP praktikom pri njej.

JURE GAŠPERŠIČ, NOVO MESTO

NLP je najkoristnejši vložek vase, Marjetka, ti pa si mojstrica predajanja znanja. Tvoja toplina naredi celotno izkušnjo še lepšo.

TINA RAVNIK, LJUBLJANA

ZGOLJ UPATI, DA BO ŽIVLJENJE V PRIHODNJE LEPŠE IN BOLJŠE, NIMA SMISLA.

Naše življenje je naša odgovornost.

Z ustreznim znanjem in veščinami lahko vsakdo ustvari spremembo na bolje.

Na našem štiridnevnem online treningu bomo izjemno praktični, zato lahko pričakujete vešine in praktične pristope, s katerimi boste lahko takoj začeli kreirati življenje, ki bo (še bolj) po vaši meri.

Podarite si to priložnost in se nam pridružite.

PRIJAVLJAM SE

Svojo izkušnjo z Marjetkinim NLP-jem in Mastermindom lahko opišem z enim stavkom: Iz temne, žalostne, depresivne jame med oblake v svobodo.

LEA LESKOŠEK, LJUBLJANA

UDELEŽBA NA 4-DNEVNEM SPLETNEM TRENINGU JE BREZPLAČNA, OBVEZNA PA JE PREDHODNA PRIJAVA.

PRIJAVLJAM SE

Z VAMI BOM MARJETKA PERME

Sem trenerka nevrolingvističnega programiranja (NLP-ja), certificirana pri Mednarodni zvezi NLP trenerjev (International NLP Trainers Association – INLPTA), ter avtorica štirih knjig s področja osebnega in poslovnega uspeha.

Kot edina med slovenskimi NLP trenerji sem šolana tudi na priznanem ameriškem Robbins-Madanes Center for Strategic Intervention, ki pod okriljem Anthonyja Robbinsa združuje najučinkovitejše strategije za uresničevanje človeških potencialov ter doseganje trajnih pozitivnih sprememb pri posameznikih in timih.

Veliko bolj kot na svoje teoretično znanje, opravljena izobraževanja in pridobljene certifikate sem ponosna na praktične rezultate, ki jih dosegajo moji tečajniki in klienti.

Le-ti najpogosteje omenijo, da jim je sodelovanje z menoj prineslo:

 • več sproščenosti, radosti in veselja ter manj (ali nič) obremenjevanja s svetom zunaj njih
 • več jasnosti glede tega, kdo so in kam so namenjeni
 • samozavest in pogum, da se lotijo uresničevanja svojih ciljev
 • lepše in prijetnejše medosebne odnose doma in na delovnem mestu
 • karierno napredovanje ter druge uspešno dosežene poslovne in osebne cilje
 • boljše finančne rezultate
 • več veselja do življenja. 

NI DNEVA, KO NE BI BILA IZ SRCA HVALEŽNA ZA TO, DA MI JE DANO POČETI TAKO ČUDOVITE REČI ZA PRAV TAKO ČUDOVITE LJUDI. 

PRIJAVA NA BREZPLAČEN SPLETNI TRENING

“KAKO S POMOČJO NEVROLINGVISTIČNEGA PROGRAMIRANJA (NLP-JA) KREIRAM ŽIVLJENJE PO SVOJI MERI”

12.-16. FEBRUAR 2024